Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

This town (Niall Horan)

De LOK schijf van 8 oktober 2016

De LOKSCHIJF van 8 oktober is: This Town - Niall Horan. Niall James Horan is geboren op 13 September 1993 in Mullingar, County Westmeath, Ierland Moeder; Maura Gallagher en vader Bobby Horan. Hij heeft een oudere broer: Greg. Hun ouders gingen scheiden toen Niall 5 jaar was. Hij woonde samen met zijn broer bij hun vader én moeder, tot ze samen bij hun vader in Mullingar gingen wonen. Niall's moeder hertrouwede en ze woont in Edgeworthstown, County Longford met Chris, haar man sinds 7 jaar. Niall was een leerling op Coláiste Mhuire, een jonensschool. Niall zat op het schoolkoor, en trad op met Kerstmis. Voordat hij meedeed aan The X Factor, trad hij in zijn vaderland op, als een support act voor Lloyd Daniels in Dublin. Niall Horan leerde al gitaar spelen toen hij nog een klein kind was. In een interview beschreef zijn z'n gitaar als "het beste cadeau dat k ook voor Kerst heb gekregen." Niall liet zijn ouders zijn stem voor het eerst horen tijdens een autorit, "mijn tante dacht dat de radio aanstond. Precies datzelfde overkwam Michael Bublé met zijn vader. Hij is absoluut mijn held, dus ik vind het heel leuk dat we hetzelfde verhaal hebben. Niall heeft een oudere broer Greg en zijn ouders zijn gescheiden toen hij vijf was. Hij is linkshandig en is de enige van One Direction die van Ierse afkomst is. Hij is 1 meter 71. One Direction is nu in Zweden om hun volgende album op te nemen.

Niall Horan had vorige week donderdag een grote verrassing voor zijn fans. Zonder enige vooraankondiging plaatste de One Direction-zanger zijn eerste solosingle This Town online. “Ik heb hard gewerkt in de studio en wilde dit nummer dat ik net heb geschreven met jullie delen”, schreef Niall op social media bij een linkje naar zijn eerste solovideoclip en -nummer. “Bedankt dat jullie er altijd zijn.”

Niall, die "This Town" ook beschikbaar stelde op streamingplatforms en digitale winkels, is overspoeld met positieve reacties op het nummer. “Ik ben overdonderd door al jullie geweldige reacties”, liet hij via Twitter weten. Dan is hij nu totaal flabbergasted, omdat zijn eerste single LOKSCHIJF is geworden.

Veel luisterplezier!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

No Time to die (Billie Eilish)

19 februari 2020

No Judgement (Niall Horan )

12 februari 2020

Been here before (Krezip)

5 februari 2020

Stop this Flame (Celeste)

29 januari 2020

Revival (Gregory Porter)

22 januari 2020

Alone Pt 2 (Alan Walker ft. Ava Max)

15 januari 2020

If the World was ending (JP Saxe & Julia Michaels)

4 januari 2020

Family! (Chainsmokers & Kygo)

28 december 2019

Stil in mij (Josylvio & Do)

21 december 2019

Time for Change (Robbie Williams)

14 december 2019