Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

La colegiala (The boy next door, Fresh coast ft Jody Bernal)

De LOK schijf van 1 juli 2017

Deze LOKschijf is misschien wel de zomerhit van 2017. 

La Colegiala - The Boy Next Door & Fresh Coast ft. Jody Bernal. 

Zeventien jaar geleden scoorde Jody Bernal wekenlang een hit met ‘Que Si Que No’. Nu doet hij, samen met de Tilburgse DJ Lex van Berkel (bekend als The Boy Next Door) en Fresh Coast, een nieuwe gooi naar een zomerhit. 
Lex maakte vorig jaar de eerste versie van de remix van ‘La Colegiala’. ,,Ik hou van salsa, van vrouwvriendelijke, zomerse muziek. Een tijd geleden heb ik het originele nummer van La Colegiala gedownload en dat deuntje bleef maar hangen. Uiteindelijk heb ik stukjes uit het originele lied geknipt en daar een remix van gemaakt. Fresh Coast rondde het nummer af en daarna hebben we het op SoundCloud gezet. Daar liep het al goed.”

la-colegiala-dj-rodri-

Enige tijd later had The Boy Next Door met een van zijn managers (Linda Gommers van Bad Manor) een afspraak bij Spinnin’ Records, de grootste platenmaatschappij ter wereld. Toen Lex zijn versie van ‘La Colegiala’ daar liet horen, was Spinnin’ Records enthousiast. Hij kreeg samen met Fresh Coast de kans om het nummer opnieuw te maken, zodat de platenmaatschappij het nummer officieel uit kon brengen. Bij de nieuwe versie moesten ook nieuwe vocalen. En gelukkig was co-manager Mano Meijer van Dedicated Management, het management van Lex, bevriend met Jody Bernal. Bernal kende het originele nummer en wilde graag meewerken aan de nieuwe versie. En dan krijg je dus dit lekkere zomers nummer. LOKSCHIJF!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Gone are the Days (Kygo & James Gillespie)

21 april 2021

Ik ben maar een Mens (Rob Dekay)

14 april 2021

No Diggity (Lucas & Steve ft. Blackstreet)

7 april 2021

I will help you (Ilse DeLange)

31 maart 2021

Nobody is perfect (Davina Michelle)

24 maart 2021

Leave the Door open (Silk Sonic)

17 maart 2021

Cover me in Sunshine (P!nk & Willow)

10 maart 2021

Voor altijd (Andre van Duin & Danny Vera)

3 maart 2021

Was it just me (Douwe Bob)

24 februari 2021

1992 (Son Mieux)

17 februari 2021