Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Lights and shadows (O'g3ne)

De LOK schijf van 4 maart 2017

De LOKschijf van 4 maart is van O'g3ne... Afgelopen vrijdag is "Lights and Shadows", het nummer waarmee O'G3NE voor ons land meedoet aan het Eurovisie Songfestival, voor het eerst te horen en te zien geweest! Het nummer is een muzikale ode aan hun moeder en een hart onder de riem voor alle mensen waarbij de gezinssituatie door ziekte is ontwricht. O’G3NE is een meidenband bestaande uit de 3 zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley. O’ = de bloedgroep van hun moeder, G3ne = de genen die hen met elkaar verbinden. O’G3NE schrijft geschiedenis door als eerste groep ter wereld "The Voice" te winnen. De drie zussen zijn hiermee de “voices of Holland”.

Al een aantal jaren is de moeder van Lisa, Amy en Shelley ernstig ziek. De impact die dit heeft op het hechte en muzikale gezin is groot. Samen steunen ze elkaar door dik en dun, zorgen ze voor elkaar maar is er ook verdriet. De doorbraak en het succes van OG3NE zorgen voor zeer waardevolle geluksmomenten. "Wij gaan er alles aan doen om Nederland trots te maken en de titel naar ons land te halen. Tevens willen we een lach van trots op het gezicht van onze moeder toveren. Een dankbetuiging voor alles wat zij voor ons heeft gedaan en nog steeds betekent", aldus Lisa, Amy en Shelley.

Rick Vol, vader van de drie zussen heeft samen met de vriend van Shelley, gitarist Rory de Kievit het nummer geschreven. Heel veel succes in Kiev! Het eerste succes is er, namelijk LOKSCHIJF!!!!

Veel luisterplezier!

 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

No Time to die (Billie Eilish)

19 februari 2020

No Judgement (Niall Horan )

12 februari 2020

Been here before (Krezip)

5 februari 2020

Stop this Flame (Celeste)

29 januari 2020

Revival (Gregory Porter)

22 januari 2020

Alone Pt 2 (Alan Walker ft. Ava Max)

15 januari 2020

If the World was ending (JP Saxe & Julia Michaels)

4 januari 2020

Family! (Chainsmokers & Kygo)

28 december 2019

Stil in mij (Josylvio & Do)

21 december 2019

Time for Change (Robbie Williams)

14 december 2019