Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Confident (Demi Lovato)

De LOK schijf van 7 november 2015

Demetria Devonne Lovato of beter bekend als Demi Lovato (Dallas, 20 augustus in 1992)is een Amerikaanse actrice en zangeres. Haar moeder was cheerleader bij de Dallas Cowboys. Demi heeft een zus genaamd Dallas Lovato en een halfzus genaamd Madison De La Garza.
Demi is van Italiaanse, Mexicaanse en Ierse afkomst. Ze speelde haar eerste TV-rol in Barney and Friends waar ze Selena Gomez ontmoette, haar mede-speler in Princess Protection Program, sinds dat moment zijn ze onafscheidelijk. In Camp Rock speelt ze een meisje genaamd Mitchi Torres. Ze is ook goed bevriend met Miley Cyrus en de Jonas Brothers. Ze had een relatie met Joe Jonas van de Jonas Brothers, maar die duurde niet lang. Vorige maand lanceerde Demi Lovato het titelnummer van haar nieuwe plaat "Confident". Dit nummer is ver verwijderd van Demi’s suikerzoete Disney-plaat "Let it go", waarmee nog steeds miljoenen kinderen en ouders vrolijk meezingen. Er komt er bijvoorbeeld een muur van geluid op je af, vol dreigende drums en aanzwellende blazers. Kortom, een lekkere LOKSCHIJF!!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

On my Love (Zara Larsson & David Guetta)

28 september 2023

Vas-y (ga maar) (Suzan & Freek & Claude)

20 september 2023

Angry (Rolling Stones)

13 september 2023

Dive (Lost Frequencies & Tom Gregory)

6 september 2023

Why didn't you listen (Amber)

5 juli 2023

This World is our Home (Douwe Bob)

29 juni 2023

Break my Heart (RONDÉ)

21 juni 2023

Lost inside my Head (Goldkimono)

14 juni 2023

22 (MEAU)

7 juni 2023

Overcome (Nothing But Thieves)

31 mei 2023