Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Six feet under (Shary-An)

De LOK schijf van 12 maart 2011

De achtbaan waar Shary-An Nivillac (22-5-1992) door The Voice of Holland in belandde, gaat nog even door. Als ze niet studeert, maakt ze kilometers om haar rijbewijs te halen. En tussendoor heeft ze haar eerste solo-single 'Six Feet Under' gemaakt. "En hij is echt dope geworden", aldus Shary-An. Shary-an Nivillac is bekend van het populaire televisieprogramma The Voice of Holland. Met het nummer Empire State of Mind maakte ze veel indruk op haar coach Angela Groothuizen. Op dertienjarige leeftijd deed Shary-an mee aan een kerkelijk songfestival, waar ze liet horen dat ze echt wel wat in huis had. Ze staat voor een mix van soul, r&b en jazz. Momenteel volgt Shary-an een muziekopleiding.

Wie naar The Voice of Holland heeft gekeken, heeft Shary-An niet over het hoofd kunnen zien. De jongste kandidaat van de talentenjacht viel op door haar dreads, stoere bril, comfy outfits én unieke stemgeluid. Op een haartje na miste ze de finale, maar haar uitvoering van 'Ain’t Got No' stond wekenlang in de hoogste regionen van de single top 100. Nu haar eerste eigen solo-single - geproduceerd door de jazz band Sven Hammond Soul - in de schappen ligt, zijn de verwachtingen van de achttienjarige zangeres hoog gespannen.

De single 'Six Feet Under' laat een eigen sound horen, een beetje rauw, een beetje funk, helemaal Shary-An. En dat is exact waar ze naar streeft. "Wat ik nu laat horen, is wat je in de toekomst nog meer van mij kunt verwachten."

"Ik gooi overal mijn eigen sausje overheen. Niks is standaard, ik zoek continu naar variatie. Dat vind ik echt belangrijk. Ik heb, hoe jong ik ook ben, al mijn eigen stijl ontwikkeld. Dat is gewoon nature. Ik weet precies wat ik wil." Wel, de LOKSCHIJF-Commissie weet ook wat het wil; de single van Shary-An tot LOKSCHIJF bombarderen!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

L'enfer (Stromae)

20 januari 2022

L'Enfer (Stromae)

19 januari 2022

Stap maar in bij mij (MEAU & Paul de Munnik)

12 januari 2022

Fingers crossed (Lauren Spencer Smith)

5 januari 2022

Crossfire (Rag 'n'Bone Man)

29 december 2021

Follow me (Sam Feldt & Rita Ora)

22 december 2021

X-mas Time (Wulf)

15 december 2021

Merry Christmas (Ed Sheeran & Elton John)

8 december 2021

ABCDEFU (GAYLE)

1 december 2021

Island (Kensington)

28 november 2021