Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Eye candy (Irma Dee)

De LOK schijf van 29 september 2012

Irma Dee heeft de volgende single uitgebracht van het nieuwe materiaal waarmee ze bezig is: Eye Candy. Irma Dee heeft het nummer net als haar andere werk gebaseerd op haar eigen ervaringen. De single bevat naast de gewone versie, een extended version en een instrumental. Met haar eind 2010 verschenen single "Soul Survivor" kwam Irma Dee voor het eerst naar buiten met haar nieuwe stijl en sound. Daarvoor is een lange periode geweest van zoeken naar de juiste sound en feel en het uitwerken daarvan. In 2011 volgde haar tweede single "You are the One", een vrolijk en zomers nummer.

De start was een vriendin die Irma Dee vertelde dat ze goed kon zingen. Daarmee is het eigenlijk allemaal begonnen; aanbiedingen voor musicals, boekingen voor live-optredens, bandjes en een eerste album. Irma Dee heeft bij verschillende bands gezongen als leadvocal, opgetreden op veel podia, en divers materiaal uitgebracht. Na een moeilijke periode met veel tegenslagen op persoonlijk vlak is ze echter helemaal opnieuw begonnen. Een nieuwe stijl, nieuwe nummers en een nieuw gezicht (figuurlijk). De nummers zijn een schreeuw uit haar eigen beleving met moeilijke, grappige en gevoelige momenten, die door het open karakter een breed publiek aanspreken. Met haar vaste live band zet ze daar een geweldige show omheen neer. De aftrap met deze nummers gaf ze recent op een groot benefietfestival voor KiKa, en de reacties waren lovend. Irma Dee schrijft, arrangeert en is bij alle overige stappen zo betrokken, dat ze haar heel eigen sound aan de nummers kan meegeven. Daarnaast denkt ze mee met het ontwikkelen van styling, website ed om het geheel een duidelijk eigen gezicht te geven. Naast de eerste singles werkt Irma samen met mensen uit Nederland, Engeland, Zweden en de VS aan de rest van de nummers.

De nieuwe stijl is helemaal Irma Dee, en valt het beste te omschrijven als pop/rock met electro invloeden. Irma Dee ontdekt elke dag meer van haar talent. Door de singles kan het publiek daar voor het eerst kennis mee maken. Een fantastisch team mensen is bezig aan het verder uitwerken van alles wat hierbij hoort. Op promotioneel vlak speelde ze zich met haar eerste single in de kijker bij het reclame/productiebedrijf Lukkien. Zij zijn nauw betrokken bij haar nieuwe single en het maken van de bijbehorende clip en dergelijke. Irma Dee probeert zo haar eigen "ding" onder de aandacht te brengen. En er komt nog veel meer! Daarom, een meer dan terechte LOKSCHIJF!

Veel luisterplezier! 

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Minefields (Faouzia & John Legend)

25 november 2020

Golden (Harry Styles)

18 november 2020

Shame shame (Foo Fighters)

11 november 2020

The Weight (Danny Vera)

4 november 2020

Positions (Ariana Grande)

28 oktober 2020

Commander in Chief (Demi Lovato)

21 oktober 2020

Door de Wind (Miss Montreal)

14 oktober 2020

Diamonds (Sam Smith)

7 oktober 2020

Een Man van de Wereld (Danny de Munk)

30 september 2020

Oostenwind (Nick & Simon)

23 september 2020