Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

What a life (Rochelle)

De LOK schijf van 11 februari 2012

Rochelle heeft haar eerste single na het X factor nummer 'No Air' gelanceerd. Het nummer 'What a Life' is afkomstig van haar nog te verschijnen debuutalbum. Afgelopen week twitterde Rochelle een videofragment van het nummer vanuit de studio. Hierin is te zien dat alle songs live met haar complete band zijn opgenomen.   Naar verwachting zal haar debuutalbum, dat ze heeft opgenomen met producer Eric van Tijn, eind maart uitkomen. Het album is mede gemixed door Engelse Mike Cave die eerder heeft samengewerkt met artiesten als Bob Dylan, Elvis Costello en The Noisettes. De tracks zijn geschreven door o.a. Robert Pronk (Sabrina Starke) en Emeli Sande (die het afgelopen jaar een hit scoorde met de single ‘Heaven’).

X Factor

 De 19-jarige Rochelle vergaarde landelijke bekendheid na het winnen van het populaire televisie programma X Factor in juni 2011. Direct na haar overwinning kwam haar single ‘No Air’ binnen op nummer 1 in de single charts.

Rochelle legt momenteel de laatste hand aan haar debuutalbum wat naar verwachting eind maart uitkomt. Hiernaast volgt ze een studie op het Rock City Institute in Eindhoven.

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Minefields (Faouzia & John Legend)

25 november 2020

Golden (Harry Styles)

18 november 2020

Shame shame (Foo Fighters)

11 november 2020

The Weight (Danny Vera)

4 november 2020

Positions (Ariana Grande)

28 oktober 2020

Commander in Chief (Demi Lovato)

21 oktober 2020

Door de Wind (Miss Montreal)

14 oktober 2020

Diamonds (Sam Smith)

7 oktober 2020

Een Man van de Wereld (Danny de Munk)

30 september 2020

Oostenwind (Nick & Simon)

23 september 2020