Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Same heart (Laura Jansen ft Tom Chaplin)

De LOK schijf van 8 december 2012

Op verzoek van 3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers schreef Laura Jansen het nummer 'Same Heart'. Het themanummer voor 3FM Serious Request is niet klein en verdrietig, integendeel! "Ik wilde dat het optimistisch en luid werd en de aandacht trok naar het thema waarvoor het geschreven is," aldus Laura Jansen. Ook dit jaar gaan alle opbrengsten van de downloads en streams van 'Same Heart' naar 3FM Serious Request. Vanaf 4 december (2012) kun je het nummer overal downloaden en streamen.

Laura Jansen schreef ‘Same Heart’ uitdrukkelijk als duet en koesterde een wens dat Tom Chaplin, de zanger van Keane, de mannelijke stem op zich zou nemen. Nadat Tom Chaplin het lied had gehoord zegde hij direct toe. "Het is de eerste keer in mijn carrière als zanger dat ik heb toegezegd een duet aan te gaan onder mijn eigen naam. De song raakte me persoonlijk, het is geweldig om een liedje te horen met zoveel soul. Het nummer klonk zo geïnspireerd en ik kon direct begrijpen wat de connectie was met het thema," aldus Tom Chaplin. Luisteraars, dit is echt een juweeltje van een LOKSCHIJF!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Minefields (Faouzia & John Legend)

25 november 2020

Golden (Harry Styles)

18 november 2020

Shame shame (Foo Fighters)

11 november 2020

The Weight (Danny Vera)

4 november 2020

Positions (Ariana Grande)

28 oktober 2020

Commander in Chief (Demi Lovato)

21 oktober 2020

Door de Wind (Miss Montreal)

14 oktober 2020

Diamonds (Sam Smith)

7 oktober 2020

Een Man van de Wereld (Danny de Munk)

30 september 2020

Oostenwind (Nick & Simon)

23 september 2020