Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Sing sing sing (Van Velzen)

De LOK schijf van 24 november 2012

Het nummer staat op zijn meest recente album "THE RUSH OF LIFE", dat inmiddels goed is geweest voor een top 10 notering in de Nederlandse Albumchart.

Op zijn nieuwe album heeft Roel in bijna alle nummers een hand als auteur. Hij heeft samengewerkt met o.a. Tjeerd Bomhof, Michiel Flamman, Christiaan Hof (die zelf ook net een nieu album en single uit heeft)en Niklas Olovson, die hits schreef voor Ilse de Lange, Esmée Denters en P!nk. "SING, sing, sing" is het openingsnummer van het album en het refereert aan The Beatles. De vader van Roel, Kor van Velzen is trouwens te horen in de nieuwe single! De vader van Roel was vroeger zelf ook een niet onverdienstelijke singer-songwriter!

Van Velzen zegt over zijn nieuwe single "Sing, sing, sing" en zijn vader: „Dat nummer gaat erover hoe we vroeger samen in de auto Beatles-liedjes zaten te zingen. Zo is het begonnen. Hij zei dan altijd: als je zowel de partij van John als van Paul kunt zingen, ben je een heel eind op weg. En dat lukt me tegenwoordig best aardig. Ik denk dat wat ik nu doe, dat dat wel stiekem zijn droom is geweest, ja. Hij is uiteindelijk de reclame in gegaan, met succes, al is hij wel altijd songs blijven schrijven. Er ging ook geen verjaardag in de familie voorbij of we schreven er wel weer samen een liedje voor. Maar hij heeft me nooit gepusht om artiest te worden, hij heeft hooguit iets in me losgemaakt.”

"Sing, sing, sing" is een geweldige nieuwe single geworden en daarom een logische LOKSCHIJF!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Minefields (Faouzia & John Legend)

25 november 2020

Golden (Harry Styles)

18 november 2020

Shame shame (Foo Fighters)

11 november 2020

The Weight (Danny Vera)

4 november 2020

Positions (Ariana Grande)

28 oktober 2020

Commander in Chief (Demi Lovato)

21 oktober 2020

Door de Wind (Miss Montreal)

14 oktober 2020

Diamonds (Sam Smith)

7 oktober 2020

Een Man van de Wereld (Danny de Munk)

30 september 2020

Oostenwind (Nick & Simon)

23 september 2020