Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Wait for the night (Armin van Buuren ft Fiora)

De LOK schijf van 2 februari 2013

Trance-dj Armin van Buuren is in maarliefst negen categorieën genomineerd voor de International Dance Music Awards, die worden uitgereikt tijdens de Winter Music Conference in Miami. Dat meldt zijn platenfirma Armada Music. Armin van Buuren is genomineerd in de categorieën beste Europese dj, beste wereldwijde dj, beste radioprogramma, beste podcast, beste producer, beste mix, beste soloartiest en beste platenlabel. Twee van zijn nummers zijn zelfs genomineerd voor beste dancetrack. Zowel "J’ai Envie De Toi" als "Suddenly Summer", met vocalen van Ana Criado, maken kans op een muziekprijs. Labelgenoot Hardwell, afkomstig uit Breda, is voor vijf prijzen genomineerd. Andere artiesten op Armada Music met een nominatie zijn Dash Berlin, BT en Markus Schulz.

In 2011 werkte Armin van Buuren voor z’n hitalbum Mirage samen met de Australische zangeres Fiora. Waarschijnlijk klikte het goed tussen de twee, want Armin en Fiora zijn opnieuw de studio ingedoken. Samen hebben ze de track "Waiting For The Nigh"t gemaakt. Het nummer is de titeltrack van de aankomende Nederlandse bioscoopfilm "Verliefd Op Ibiza". Zoals je gewend bent van Armin is ook "Waiting For The Night" weer een hele lekkere danceplaat. Daarom deze week een lekkere dance LOKSCHIJF!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Hallucinate (Dua Lipa)

29 juli 2020

My own World (Davina Michelle)

22 juli 2020

Iemand (Ruben Annink)

15 juli 2020

Giants (Dermot Kennedy)

8 juli 2020

Symphony (Sheppard)

1 juli 2020

Letters (Lucas & Steve)

24 juni 2020

6's to 9's (Big Wild feat. Rationale)

17 juni 2020

X (Jonas Brothers & Karol G)

10 juni 2020

House Arrest (Sofie Tukker & Gorgon City)

3 juni 2020

Alles is gezegend (Typhoon & Freez)

20 mei 2020