Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Make it count (Hind)

De LOK schijf van 30 maart 2013

De nieuwe single van Hind die pas uitgekomen is, heet "Make it count". Het is een eerste track van alweer het vierde album waar de zangeres sinds een paar maanden vol overgave aan werkt. Met "Make it coun"t bereikt Hind op majesteuze wijze een nieuwe dimensie in haar zangcarrière. Wie luistert naar de track hoort een volledig andere kant van de 28-jarige Hind.

Net zoals haar uiterlijk krijgt de muziek van Hind steeds meer pit en karakter. De videoclip van "Make it count" toont een jonge zelfbewuste zangeres met attitude, stijl en passie.

Hind werkt voor haar nieuwe album onder meer samen met de Nederlandse producer Tease. Hij bracht "Make it count" samen met haar tot leven en ondersteunde de wens van Hind om Arabische invloeden te verwerken.

Hind: "In alles wat ik doe wil ik, net als elke andere artiest waarschijnlijk, de juiste balans vinden tussen mijn eigen geluid en karakter en de visie van de producer. Vooral in het maken van keuzes voor bepaalde stromingen en instrumenten heb ik mijn uiterste best gedaan om juiste combinaties te vinden. Voor ’Make it count’ bracht ik veel tijd door in de studio en probeerde ik vooral veel uit. Het resultaat is een song waarin een trendy, jong geluid wordt gecombineerd met een solo van een klassiek Arabisch instrument de "Ud". Die mix is typisch voor mij als muzikant. Ik voel me hier bij thuis."

Leroy Styles
Van "Make it count" is door dj en producer Leroy Styles een verrassende clubmix gemaakt. Styles staat internationaal bekend om zijn energieke housebeats. Hij is één van de zes schrijvers en producers waarmee Hind voor haar nieuwe album samenwerkt. De Nederlander werkte eerder samen met DJ Afrojack met wie hij voor Chris Brown de track "As your Friend" produceerde.

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Hallucinate (Dua Lipa)

29 juli 2020

My own World (Davina Michelle)

22 juli 2020

Iemand (Ruben Annink)

15 juli 2020

Giants (Dermot Kennedy)

8 juli 2020

Symphony (Sheppard)

1 juli 2020

Letters (Lucas & Steve)

24 juni 2020

6's to 9's (Big Wild feat. Rationale)

17 juni 2020

X (Jonas Brothers & Karol G)

10 juni 2020

House Arrest (Sofie Tukker & Gorgon City)

3 juni 2020

Alles is gezegend (Typhoon & Freez)

20 mei 2020