Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Wicked games (Parra for cuva)

De LOK schijf van 19 oktober 2013

Veel weten we nog niet van Parra For Cuva, maar we weten wel dat zijn echte naam Nicolas Demuth is en dat hij zich het liefst bezig houdt met het maken van elektronische muziek. En wij zijn daar in ieder geval wel blij mee want hij heeft een geweldige cover van Chris Isaak zijn "Wicked Games" gemaakt en heeft daar de hulp van Anna Naklab bij ingeroepen. Helaas weten we daar ook weinig van. Het blijken dus nieuwe talenten zo lijkt het en wij denken dat we daar wel meer van gaan horen. Nicolas woont op dit moment in Berlijn en daar vandaan heeft hij dus samen met Anna de track gemaakt.

De clip is ook fraai gedaan en gaat over een jongen en een meisje die in hun jeugd verliefd worden op elkaar en er uiteindelijk ook helemaal voor gaan. Maar de liefde draait om Wicked Games en zo komt de jonge vrouw er achter dat haar man vreemd is geweest en zo loopt een relatie die in hun jeugd begon alsnog kapot.

Maar het gaat niet om de clip eigenlijk maar om de muziek en die is aanstekelijk lekker. 3FM, QMusic en Radio 538 hebben de plaat al een aantal malen op de radio gedraaid dus zou het zomaar kunnen gaan aanslaan. Vorige week draaiden we deze schijf al in de Cover-Original en nu dus LOKSCHIJF!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Als ik je weer zie (Acda en de Munnik, Maan en Typhoon )

20 januari 2021

Sword from the Stone (Passenger)

13 januari 2021

Anyone (Justin Bieber)

6 januari 2021

Flags (Coldplay)

31 december 2020

To love somebody (Tim Dawn)

23 december 2020

It's Christmas (Mell & Vintage Future)

16 december 2020

Als de eerste Sneeuw valt (Emma Heesters)

9 december 2020

Prisoner (Miley Cyrus & Dua Lipa)

2 december 2020

Minefields (Faouzia & John Legend)

25 november 2020

Golden (Harry Styles)

18 november 2020