Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Let it go (Demi Lovato)

De LOK schijf van 4 januari 2014

Demetria Devonne Lovato of beter bekend alsDemi Lovato is een Amerikaanse actrice en zangeres, die geboren werd op 20 augustus in 1992, in Dallas. Haar moeder was een cheerleader bij de Dallas Cowboys. Demi heeft een zus genaamd Dallas Lovato en een halfzus genaamd Madison De La Garza. Demi is van Italiaanse, Mexicaanse en Ierse afkomst. Ze speelde haar eerste TV-rol in Barney and Friends waar ze Selena Gomez ontmoette, haar mede-speler in Princess Protection Program, sinds dat moment zijn ze onafscheidelijk. In Camp Rock speelt ze een meisje genaamd Mitchi Torres. Ze is ook goed bevriend met Miley Cyrus en de Jonas Brothers. 
Demi is een zangeres en actrice. Ze deed me in oa.: Camp Rock en Princess Protection Programm. Demi lag in een psychopatische kliniek. Op 25 november 2010 wou ze een dagje naar huis om Thanksgiving te vieren, een feest in Amerika, en het mocht gelukkig wel voor 1 dagje. 

Op zesjarige leeftijd begon Demi te acteren in de serie Barney and Friends. Daarna had ze verschillende gastrollen in onder meer Prison Break. In januari 2007 was ze weer op het Disney Channel te zien in de korte serie As the Bell Rings. In 2008 kwam haar eerste Disney Channel-film uit, Camp Rock. Daarin speelt ze samen met de Jonas Brothers de hoofdrol. Camp Rock 2: The Final Jam komt uit op 24 september 2010. Tevens zal ze te zien zijn in de film Princess Protection Program, samen met Selena Gomez. Vanaf januari 2009 speelt ze de hoofdrol in Sonny With a Chance die in Nederland en Vlaanderen wordt uitgezonden op Disney Channel.
Ook Demi Lovato is 'lid' van de Disney-familie, doordat haar platenlabel ook Hollywood Records is. Net als van: Miley Cyrus, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Aly & AJ, Brenda Song, Alyson Stoner en Selena Gomez.
In de zomer van 2008 stond ze in het voorprogramma van de Jonas Brothers. Ook deed ze mee aan de Disney Channel Games 2008. De Jonas Brothers droegen bij aan haar eerste album Don't Forget, dat op 23 september 2008 in Amerika uitkwam. Aan de voorkant van het album kun je al zien dat ze een 'big fan' is van Paramore. Get Back was haar eerste single van dit album, dat in Amerika ontzettend vaak over de toonbank ging. De tweede single was Don't Forget & La La Land was de derde. Door deze derde single - La La Land - werd ze in Nederland bekend(er).

Inmiddels is Lovato's nieuwe album DEMI uit. Haar debuutsingle "Heart Attack"  scoorde hoog in de Nederlandse hitlijsten.
Demi had al eens verkering met Cody Linley, Trace Cyrus, Joe Jonas en Wilmer Valderrama.
Demi had van jongs af aan al problemen. Ze werd gepest op school , en werd vaak dik genoemd. "ik weet nog dat ik 4 was en voor de spiegel stond en vond dat ik dik was en de wereld beter zou zonder mij." Zegt ze zelf in haar documantaire Stay Strong. In haar tienetjaren gaat ze al om met de ziekte anorexia. Op de verjaardag van Miley Cyrus wordt een foto van Demi gemaakt waar krassen op haar arm te zien zijn die ze zelf gemaakt heeft. Demi is geschokt en zegt dat het door haar armbanden komt. Ondertussen gaat ze door met snijden op plekken waar niemand het kan zien. Later raakt ze bij een concert waar ze in het voorprogramma van de Jonas Brothers stond emotioneel overstuur achter de schermen. Hierbij slaat ze een van de danseressen. Haar ouders vinden dat het niet meer langer door kan gaan zo en sturen haar naar de kliniek "Timberline Knolls" voor vrouwen. Hier wordt ondekt dat Demi een Bipolaire stoornis heeft. In Januari word ze weer gespot op straat. Ze is uit de kliniek. Demi maakt een documantaire genaamd "Stay Strong" en laat deze tekst ook tatoeëren op haar polsen. In de documantaire vertelt ze haar verhaal. Lovato is een groot voorbeeld voor veel tieners, omdat ze haar verhaal durft te delen en zo sterk blijft. Okee, lang verhaal, maar een duidelijke! Een terechte LOKSCHIJF!!!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Als ik je weer zie (Acda en de Munnik, Maan en Typhoon )

20 januari 2021

Sword from the Stone (Passenger)

13 januari 2021

Anyone (Justin Bieber)

6 januari 2021

Flags (Coldplay)

31 december 2020

To love somebody (Tim Dawn)

23 december 2020

It's Christmas (Mell & Vintage Future)

16 december 2020

Als de eerste Sneeuw valt (Emma Heesters)

9 december 2020

Prisoner (Miley Cyrus & Dua Lipa)

2 december 2020

Minefields (Faouzia & John Legend)

25 november 2020

Golden (Harry Styles)

18 november 2020