Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Simple life (Jacqueline Govaert)

De LOK schijf van 29 maart 2014

De opvolger van het nummer 'Hear How My Heart Beats' heet 'Simple Life' en werd afgelopen weekend bij de voormalige frontvrouw van Krezip, Jacqueline Govaert thuis opgenomen.

"Ik vond het belangrijk zo dicht mogelijk bij de song zelf te blijven en dan kwam ik toch iedere keer uit bij m'n eigen Simple Life. Thuis, achter de piano, na het eten. De kinderen sliepen, m'n vriend maakte wat pizza's en ik dronk wat wijn en speelde de song een paar keer achter m'n piano", aldus Jacqueline Govaert over de video.

Voor haar tweede album 'Songs to Soothe' putte Jacqueline nadrukkelijk inspiratie uit het tweede album van Carole King, dé standaardplaat voor elke vrouwelijke singer-songwriter. 

Op 'Songs to Soothe' gaat Jacqueline terug naar de basis, alleen achter haar piano. In de zomer van 2013 vertrekt Jacqueline voor zeven weken naar Los Angeles om de plaat op te nemen op bij Mitchell Froom. 
Froom werkte met o.a. Paul McCartney, Ron Sexsmith, Elvis Costello, Crowded House, Sheryl Crow en liet haar opnemen met muzikanten die speelden met o.a. Jackson Browne, Todd Rundgren en Dolly Parton. 
Jacqueline Govaert heeft haar nieuwe album op 24 maart in De Rode Hoed in Amsterdam gepresenteerd. En van dit album komt dus de nieuwe LOKSCHIJF.

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Als ik je weer zie (Acda en de Munnik, Maan en Typhoon )

20 januari 2021

Sword from the Stone (Passenger)

13 januari 2021

Anyone (Justin Bieber)

6 januari 2021

Flags (Coldplay)

31 december 2020

To love somebody (Tim Dawn)

23 december 2020

It's Christmas (Mell & Vintage Future)

16 december 2020

Als de eerste Sneeuw valt (Emma Heesters)

9 december 2020

Prisoner (Miley Cyrus & Dua Lipa)

2 december 2020

Minefields (Faouzia & John Legend)

25 november 2020

Golden (Harry Styles)

18 november 2020