Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Extraordinary (Clean bandit ft Sharna bass)

De LOK schijf van 28 juni 2014

Met Rather Be zette Clean Bandit zich in één klap op de Europese kaart. In een tiental landen, waaronder Engeland en Nederland, veroverde de band zelfs de koppositie in de hitlijsten. Hierdoor kijkt menig muziekliefhebber plots reikhalzend uit naar hun debuutalbum "New Eyes". De nieuwe single daarvan heet "Extraordinary", een samenwerking met Sharna Bass.
Waarom kijken? Zoals gebruikelijk voor deze band is ook de videoclip van Extraordinary geproduceerd door Clean Bandit zelf. Hun stijl kenmerkt zich door een bepaald surrealisme en subtiele grapjes.  Deze keer zijn de bandleden afgereisd naar Cuba, om aldaar het euforische gevoel van muziek maken en dansen in de zon vast te leggen. Grace Chatto en gastzangeres Sharna Bass worden rondgereden in een cabrio, we zien plaatselijke bewoners dansen op straat en krijgen close-ups van een miniatuur varkentje. Ook bespeelt het viertal instrumenten op het strand en zelfs vanuit de zee. Het lijkt erop dat Clean Bandit van tevoren geen script had klaarliggen, maar gewoon mooie plaatjes is gaan schieten. En dat levert een frisse, luchtige clip op, waar het plezier vanaf spat. Kortom, een lekkere LOKSCHIJF!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Sword from the Stone (Passenger)

13 januari 2021

Anyone (Justin Bieber)

6 januari 2021

Flags (Coldplay)

31 december 2020

To love somebody (Tim Dawn)

23 december 2020

It's Christmas (Mell & Vintage Future)

16 december 2020

Als de eerste Sneeuw valt (Emma Heesters)

9 december 2020

Prisoner (Miley Cyrus & Dua Lipa)

2 december 2020

Minefields (Faouzia & John Legend)

25 november 2020

Golden (Harry Styles)

18 november 2020

Shame shame (Foo Fighters)

11 november 2020