Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Undaunted (Wibi Soerjadi)

De LOK schijf van 4 april 2015

De LOKSCHIJF van deze week is: Undaunted - Wibi Soerjadi. Wibi Soerjadi heeft een dancenummer gemaakt. De klassieke pianist laat zich met zijn nummer 'Undaunted' van een hele ruige kant zien.

‘Undaunted’ is afgelopen week uitgebracht. "De bedoeling was dat het nummer later uit zou komen, maar de track lekte uit", legt Wibi's manager Juri Hoedemakers uit.

De single is binnen een mum van tijd naar nummer 17 in de iTunes dancecharts geschoten en staat op 78 in de gewone hitlijst. Wibi had niet verwacht dat het dancenummer zo massaal gedownload zou worden. “Het is begonnen als een grap, maar het loopt nu al uit de hand. Ik vind het geweldig om deze kant van mij ook te laten zien aan de buitenwereld”, vertelt de verbaasde pianist.
De pianovirtuoos is niet helemaal onbekend met de dance-wereld. Als hij tijd en zin heeft, gaat hij het liefst uit in het dancecircuit. Dat komt bovenop zijn tweede ongewone hobby voor een klassieke pianist: Disneyfiguren verzamelen. Maar nu eerst LOKSCHIJF!!!!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Pointless (Lewis Capaldi)

7 december 2022

Never gonna not dance again (P!nk)

30 november 2022

Rely on me (Sigala, Gabri Ponte & Alex Gaudino)

23 november 2022

Lift me up (Rihanna)

16 november 2022

Stiekem (Maan ft. Goldband)

9 november 2022

Anti-Hero (Taylor Swift)

2 november 2022

Bright Eyes (RONDÉ)

26 oktober 2022

Face it alone (Queen)

19 oktober 2022

Sowieso overhoop (Maan)

12 oktober 2022

How do i say goodbye (Dean Lewis)

5 oktober 2022