Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren, Davina Michelle)

De LOK schijf van 11 mei 2019

Een elitesingle! Zo kunnen we het wel stellen. Een van de bekendste, meest gelauwerde en langst meegaande zangers van Nederland. Een van de beste dj’s aller tijden. En de upcoming vrouw die verantwoordelijk is voor de hit van 2018. Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle brengen de single "Hoe het danst". Het nummer is geschreven door John Ewbank met wie Borsato inmiddels al dertig jaar samenwerkt.  Om hun 30-jarige muzikale samenwerking te vieren, zijn ze met het idee gekomen om een aantal songs te gaan opnemen met verschillende artiesten die ze één voor één willen gaan uitbrengen. Dus meer duetten en samenwerkingen van Borsato met anderen kunnen we later dit jaar verwachten.

Marco Borsato: “Duetten en samenwerkingen lopen als een rode draad door mijn carrière. Ik kan niet wachten om er nog veel meer te mogen doen. We beginnen met Armin van Buuren die ik enorm hoog heb zitten als een van de beste dj’s ter wereld en Davina Michelle, die de afgelopen tijd bewezen heeft een van de grootste Nederlandse zangtalenten te zijn. Ik ben heel blij dat ze mij beiden zullen vergezellen op het podium van De Kuip.” Marco zal op 29, 30 mei, 1, 2 en 5 juni in De Kuip staan met onder andere Davina Michelle en Armin van Buuren. Maar nu eerst deze week LOKSCHIJF met "Hoe het danst." Wat sommige dj's er ook van vinden.

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Liar (Camila Cabello)

14 september 2019

(Camila Cabello)

14 september 2019

Honest (The Band Camino)

7 september 2019

What I like about you (Ed Struijlaart)

31 augustus 2019

Acordeao ( TiŽsto & Moska)

21 augustus 2019

Colors (Black Pumas)

20 juli 2019

Higher Love (Kygo & Whitney Houston)

13 juli 2019

Senorita (Shawn Mendes & Camila Cebello)

6 juli 2019

Blauwe dag (Suzan & Freek)

29 juni 2019

You need to calm down (Taylor Swift)

22 juni 2019