Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Sober (Nile Rodgers & Chic ft Craig David & Stefflon Don)

De LOK schijf van 8 september 2018

De LOKSCHIJF is: Sober - Nile Rodgers & Chic, Craig David & Stefflon Don. Nile Rodgers is ondertussen 65 jaar, maar daar merk je heel weinig van. In 2014 wist hij Sportpaleis Ahoy in vuur en vlam te brengen met zijn optreden bij The Night of the Proms. En nu is hij voor de zoveelste keer op wereldtour. Met zijn legendarische band Chic heeft hij al sinds 1992 geen album meer uitgebracht, maar daar komt eind september eindelijk verandering in. Voor het speciale album "It’s about Time" heeft hij een heleboel ronkende namen kunnen strikken waaronder Lady Gaga, Elton John, Mura Masa, Emeli Sandé, …

De king of disco is nog lang niet bereid om zijn gitaar weg te hangen. In juni kregen we nog de eerste single “Till the World ends” waaraan Vic Mensa, Mura Masa en Cosha hebben meegewerkt en ook voor de tweede single heeft hij met Craig David en Stefflon Don jong en oud talent verzameld. De typerende gitaarlijnen van Rodgers spelen echter weer de hoofdrol in de nieuwe single “Sober”, maar ook de gastartiesten weten we te pruimen.

Craig David heeft in het nummer wel iets weg van Lenny Kravitz terwijl Stefflon Don een Cardi B-vibe verspreid. De smooth zang van David en de stoere rap van Don komen mooi samen in een zeer funky en dansbaar nummer. Een terechte LOKSCHIJF!

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Giant (Calvin Harris, Rag 'n bone man)

19 januari 2019

Before I go (Guy Sebastian)

5 januari 2019

Diamond heart (Alan Walker & Sophia Somajo)

29 december 2018

Rewrite the stars (James Arthur & Anne-Marie)

22 december 2018

It's not living (if it's not with you) (The 1975)

15 december 2018

Ding Dong Days (Marcel Kapteijn)

8 december 2018

Different world ft Corsak (Alan Walker, k391 & Sofia Carson)

1 december 2018

Love you anymore (Michael Bublé)

24 november 2018

Hallo Sinterklaas (Feestpiet Fabio)

17 november 2018

Happy Now (Kygo ft Sandro Cavazza)

10 november 2018