Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2017

selecteer uit het archief

Sportprijzen uitgereikt

Op zaterdag 4 november werden de winnaars van de Rabobank Krimpenerwaard Sportprijzen 2016-2017 bekend gemaakt. Tijdens een feestelijke 15e Sportprijzenuitreiking namen alle winnaars hun prijs in ontvangst. DE WINNAARS: De titel ‘Sportman van het jaar’ ging naar schaatser Remco Schouten van STV Lekstreek. Ook bij de vrouwen ging de titel ‘Sportvrouw van het jaar’ naar een Lekstreker: schaatstalent Sacha van der Weide. Het beachvolleybalduo Elles Dambrink en Louise Bijlsma van Voleco won de titel ‘Sportploeg van het jaar’.

De Ontmoeting

“De ontmoeting” is een inloopmiddag waarbij ontmoeting met elkaar centraal staat. Iemand vertelt een half uurtje over zijn of haar passie zoals bijvoorbeeld een hobby, (vrijwilligers-) werk of een levensverhaal. Wanneer: 1x per maand , op donderdagmiddag, 14.00 – 16.00 uur.
9 november: Met Jan de Witte en Martien Commandeur: een inkijkje in een duurzaam huis. PKN-gemeente De Wingerd Populierenlaan 90A Krimpen ad IJssel. Vooraf aanmelden is niet nodig. Informatie (ook over o.a. vervoer): Tinie Gouwens, tel. 518936.

L'Esperence 125 jaar

De Chr. Gemengde Zangvereniging  l’Espérance, het oudste koor van Krimpen a/d IJssel, bestaat 125 jaar . Om dit bijzondere feit te vieren wordt op zaterdag 18 november een groot jubileumconcert gegeven in de IJsseldijkkerk te Krimpen a/d IJssel. Om dit concert extra luister bij te zetten  werkt mee het Chr. Ensemble Parlando. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Wim Madderom.
De avond begint om 20.00 uur; de kerk gaat open om 19.30 uur en de toegang is gratis (collecte na afloop). U bent van harte uitgenodigd!

Vrijwilligers vervoer gezocht

De Zellingen is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die affiniteit hebben met de ouder wordende mens en mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking.  Als vrijwilliger vervoer verzorgt u met de bus/auto van De Zellingen of met uw eigen auto het vervoer van cliënten van huis naar de dagactiviteiten in Capelle aan den IJssel. Zou u ook wel vrijwilliger willen worden, neem dan contact op met de Vrijwilligerscoördinator Astrid Puts via aputs@zellingen.nl of 06 30 90 42 81. 

Word jij onze nieuwe radiocollega?

Lijkt het je leuk om in onze studio de knoppen en de schuiven te bedienen, zodat alles bij de luisteraars thuis luid en duidelijk op het radiotoestel te horen is? Voor op maandag- en vrijdagavond zijn we op zoek naar nieuwe radiocollega's. Kun je op deze avond wat tijd vrij maken? Lijkt het je leuk om bij onze omroep vrijwilligerswerk uit te voeren en mee te draaien in een enthousiast team? Stuur dan een e-mail naar info@lokaleomroepkrimpen.nl
en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.