Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2017

selecteer uit het archief

Het weer

Op veel plaatsen is het vrijdag bewolkt en soms ook nevelig, maar in het noorden schijnt de zon ook af en toe. In de loop van de dag breekt de zon ook in andere regio's vaker door. Met name in het noordwesten en noorden kan een enkel buitje vallen. Het wordt 12 of 13 graden bij een zwakke tot matige zuidelijke wind. Zaterdag neemt de bewolking vanuit het westen toe en volgt er later regen. Zondag trekt de regen weg en klaart het op. Zaterdag wordt het 14 tot 17 graden, zondag rond 10 graden.

Sfeervolle herfstlunch bij Inloop de IJssel

Een Open Inloop voor mensen die leven met kanker
Op dinsdag 7 november organiseert Inloop de IJssel voor haar (potentiële) gasten een sfeervolle herfstlunch van 13.00 – 14.30 uur. Voor een bijdrage van 2,- p.p. krijgen de gasten herfstsoep, broodjes en beleg, vers fruit en koffie en thee. Locatie: de Vijverhoek, Lage Vijver 2, Krimpen aan den IJssel. Let op: aanmelden voor de Herfstlunch is wel gewenst. Dit kan via inloopdeijssel@gmail.com of via 06-46 49 66 18.
 

Word jij onze nieuwe radiocollega?

Lijkt het je leuk om in onze studio de knoppen en de schuiven te bedienen, zodat alles bij de luisteraars thuis luid en duidelijk op het radiotoestel te horen is? Voor op maandag- en vrijdagavond zijn we op zoek naar nieuwe radiocollega's. Kun je op deze avond wat tijd vrij maken? Lijkt het je leuk om bij onze omroep vrijwilligerswerk uit te voeren en mee te draaien in een enthousiast team? Stuur dan een e-mail naar info@lokaleomroepkrimpen.nl
en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.