Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2017

selecteer uit het archief

Het weer

Woensdag is het vaak bewolkt en in het midden en noorden kan wat regen gaan vallen. Later op de dag breekt in het zuiden soms even de zon door. Het wordt rond 13 graden en de zuidwestenwind is matig, later aan zee soms vrij krachtig. Donderdag is de zon vaker te zien, maar ook trekken enkele buien over het land. Het wordt 11 of 12 graden. Vrijdag lijkt het grotendeels droog te blijven, in het weekend valt weer enige tijd regen. Het maximum ligt veelal rond 11 graden en de wind is zwak of hooguit matig.

Doden door incident met voertuig in New York

Zeker acht mensen zijn dinsdag gedood door een incident met een pick-uptruck in New York. The New York Times meldt dat het voertuig in Manhattan mensen op een fietspad aanreed. Volgens getuigen zou ook vanuit de wagen zijn geschoten. De politie heeft de verdachte neergeschoten en daarna opgepakt.Volgens de politie van New York overreed de bestuurder eerst meerdere fietsers en voetgangers op een fietspad, waarna hij werd afgesneden door een schoolbus en daar tegenaan botste.

Word jij onze nieuwe radiocollega?

Lijkt het je leuk om in onze studio de knoppen en de schuiven te bedienen, zodat alles bij de luisteraars thuis luid en duidelijk op het radiotoestel te horen is? Voor op maandag- en vrijdagavond zijn we op zoek naar nieuwe radiocollega's. Kun je op deze avond wat tijd vrij maken? Lijkt het je leuk om bij onze omroep vrijwilligerswerk uit te voeren en mee te draaien in een enthousiast team? Stuur dan een e-mail naar info@lokaleomroepkrimpen.nl
en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.