Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2021

selecteer uit het archief

Het weer

Het wordt woensdag een vrij zonnige dag met later vandaag vooral landinwaarts enkele stapelwolken. De maxima komen vanmiddag uit tussen 22 graden aan zee en ruim 26 graden in het binnenland. Het blijft droog en er waait een veelal zwakke wind uit westelijke richtingen. Komende nacht is het helder met niet meer dan een mistbank. Het koelt af naar 10 tot 12 graden. Donderdag is er opnieuw veel zon en is het zomers. De temperatuur verandert nauwelijks met in de middag 22 tot 27 graden. Daarbij waait een zwakke tot matige westenwind.

Van der Poel ook beste in derde rit in Zwitserland

Mathieu van der Poel heeft na de tweede ook de derde etappe van de Ronde van Zwitserland op zijn naam geschreven. De Nederlandse kampioen van Alpecin-Fenix was verreweg de sterkste in een lange sprint na 182 kilometer van Lachen naar Pfaffnau. Van der Poel pakt door de tweede etappezege op rij ook de leiderstrui in de Ronde van Zwitserland. In het algemeen klassement heeft hij 1 seconde voorsprong op Alaphilippe en 4 seconden op de Zwitser Stefan Küng.

Corona in de regio

135 nieuwe coronabesmettingen,
Dat zijn er twee minder dan maandag en flink minder dan zondag, . Ook het zevendaagse gemiddelde is weer verder gedaald naar 266. Dat betekent dat er in de afgelopen zeven dagen gemiddeld 266 nieuwe besmettingen op een dag werden gemeld. Ook het gemiddeld aantal overlijdensgevallen is gedaald, naar 1,0. Dat lag op 1,1 per dag.Het aantal nieuwe besmettingenin de gemeente, gevolgd door het totaal aantal besmettingen sinds het begin van de coronacrisis:
Krimpen aan den IJssel: 2 - 3693

Maatregelen Gezondheidscentrum 1/3

Het Gezondheidscentrum Krimpen heeft wegens de Corona-uitbraak haar toegangsbeleid aangepast. Omdat de reguliere zorg weer langzaam moet worden opgestart zoals ook aanbevolen door de overheid willen wij graag de onderstaande huisregels bij u onder de aandacht brengen:
1: U kunt het gebouw alleen betreden indien u een afspraak heeft bij een van de werkzame zorginstellingen.
2: Heeft u koorts en/ of luchtwegklachten als bv hoesten, niezen, keelpijn, belt u dan eerst voor overleg naar de assistente van de huisarts of andere zorginstelling.