Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2021

selecteer uit het archief

Het weer

Vrijdag trekken er veel wolkenvelden over het land en valt in noorden soms wat regen of motregen. Elders blijft het tot de avond droog en breekt de zon af en toe door. Er staat daarbij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind en de temperatuur stijgt naar 8 graden op de Waddeneilanden tot zo'n 13 graden in Brabant en Limburg. Ook in de avond en nacht is er veel bewolking met in het zuidoosten al wat regen. De minima liggen tussen 2 en 5 graden. Zaterdag trekt vanuit het zuiden regen het land in en het wordt dan 7 tot 9 graden.

Corona in de regio

Het RIVM meldt donderdag 1171 nieuwe coronabesmettingen in de regio. Dat zijn er een stuk meer dan woensdag, toen er nog 992 nieuwe besmettingen werden gemeld. Dinsdag waren dat er nog 566. Het weekgemiddelde is inmiddels weer iets gestegen tot 905.Volgens het RIVM zijn er vier regiogenoten overleden aan de gevolgen van het virus.Het aantal nieuwe besmettingen per gemeente, gevolgd door het totaal aantal besmettingen sinds het begin van de coronacrisis:
Krimpen aan den IJssel: 13 - 3058

Maatregelen Gezondheidscentrum 1/3

Het Gezondheidscentrum Krimpen heeft wegens de Corona-uitbraak haar toegangsbeleid aangepast. Omdat de reguliere zorg weer langzaam moet worden opgestart zoals ook aanbevolen door de overheid willen wij graag de onderstaande huisregels bij u onder de aandacht brengen:
1: U kunt het gebouw alleen betreden indien u een afspraak heeft bij een van de werkzame zorginstellingen.
2: Heeft u koorts en/ of luchtwegklachten als bv hoesten, niezen, keelpijn, belt u dan eerst voor overleg naar de assistente van de huisarts of andere zorginstelling.