Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2018

selecteer uit het archief

Het weer

Buien trekken vrijdag over het land, in de kustregio met kans op onweer. In de loop van de dag trekken ze via het noorden en oosten weg en breekt de zon door. Alleen in het noordwesten en noorden blijft ook later op de dag nog kans op een bui. Het wordt van noordwest naar zuidoost 16 tot 19 graden. Zaterdag wordt het 18 tot 20 graden. Eerst is het droog met zon, maar later wordt het bewolkt met vooral in het noordwesten buien. Zondag kan er in het noorden nog een buitje vallen, in het zuiden is vaker de zon te zien. Het wordt dan 20 tot 23 graden.

Jarige voordringer steekt klant bij kassa

In een supermarkt aan de Dirk de Derdelaan in Vlaardingen is donderdag een steekpartij geweest. Volgens de politie probeerde een 53-jarige man voor te dringen bij de kassa, hij werd daarop aangesproken door een andere klant. De verdachte is er na de steekpartij vandoor gegaan. De politie kon hem later oppakken. De man was thuis zijn verjaardag aan het vieren. Agenten hebben hem ingerekend terwijl zijn huis vol zat met visite. Het mes is daar ook gevonden.

Week van de Alfabetisering in de bibliotheek 2/2

Onder muzikale begeleiding van een zangdocent gaan we met elkaar Nederlandse liedjes zingen van onder anderen Rob de Nijs, Andre Hazes en Willeke Alberti.
Van zingen leer je de Nederlandse taal sneller. Dus iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers wil zingen is welkom. Plezier staat voorop! Het is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Na afloop is er koffie of thee. 6 september 2018 | 20:00 tot 21:00 | De Tuyter, Krimpen aan den IJssel

Iedereen is welkom op het Ik doe mee Plein.

Op woensdag 19 september organiseert Synerkri samen met de YMCA het Ik doe mee Plein. Deze middag wordt het plein bij t Onderdak omgetoverd tot een echt doe plein, met superleuke circus-, knutsel- en sportactiviteiten. Kom kennis maken met Synerkri en de YMCA. Koffie en limonade staan klaar! Het Ik doe mee Plein is op woensdagmiddag 19 september van 14.00-16.30 uur. Locatie is het plein bij t Onderdak, Groenendaal 5. Vooraf aanmelden is niet nodig.
(zie foto van vorige keer)

Open Huis in de Tuyter

Op zaterdag 8 september opent cultureel ontmoetingscentrum de Tuyter wijd haar deuren. Samen met de vaste partners in de Tuyter organiseren we optredens en proeflessen, workshops en lezingen en je kunt informatie krijgen over alle activiteiten in het nieuwe seizoen. U bent welkom tussen 11.00 uur en 15.00 uur.
Ook de LOK-studio is open. U kunt daar meemaken hoe radio en de kabelkrant wordt gemaakt.
Concordia en Young Metropole Krimpen sluiten de dag af met een openluchtconcert: Concert aan de Singel.