Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2017

selecteer uit het archief

Vrouw rijdt het water in op N210

Op de N210 in Krimpen aan den IJssel is in de nacht van zaterdag op zondag een vrouw in de sloot gereden. Ze is zwaargewond. Volgens ooggetuigen zagen voorbijgangers het ongeluk gebeuren. Zij gingen het water in om de bestuurder uit de auto te halen. De vrouw is gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Omdat niet duidelijk was hoeveel mensen in de auto zaten hebben duikers van de brandweer het water doorzocht. Volgens een woordvoerder van de brandweer werd er "gelukkig niemand meer gevonden".

Gevonden babylijkje was een jongetje

De stoffelijke resten die donderdag in Rotterdam-Zuid in de bosjes werden gevonden, blijken na sectie van een jongetje te zijn. Dat meldt de politie zaterdagavond. Het lichaampje was na de vondst aan de Antoine Platekade naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Het lijkje werd op donderdagochtend rond 09:30 uur gevonden door een vrouw die haar hond uitliet. De menselijke resten lagen in een tas. Later bleek dat het lijkje al een week in de plantenbak vlakbij het Nieuwe Luxortheater had gelegen.
De doodsoorzaak is nog steeds niet bekend.

Nijmegenaar rijdt veertig jaar zonder motorrijbewi

Een 56-jarige Nijmegenaar blijkt veertig jaar zonder motorrijbewijs te hebben rondgereden. De man werd betrapt toen hij op een motor onderweg was naar de rijschool waar hij zijn laatste motorrijles zou krijgen.
Woensdag zou hij eigenlijk rijexamen hebben. De politie heeft zijn autorijbewijs ingenomen. De politie spotte de man met een lasergun met 121 kilometer per uur terwijl de toegestane snelheid daar vijftig kilometer per uur is. De rechter besluit wat de hoogte van de boete is en wanneer de Nijmegenaar zijn rijbewijs terugkrijgt.

Kinderactiviteit in Streekmuseum 1/2

Deze zomer staat het Streekmuseum Krimpenerwaard weer ‘bol’ van de verhalen! Boer Rokus en boerin Teuntje beleven in de poppenkast weer vele avonturen, waarvan de kleinste kinderen elke dinsdag kunnen genieten onder het genot van een glaasje ranja en iets lekkers. Dit jaar komt er een vliegende schotel langs en maken Rokus en Teuntje kennis met marsmannetjes…… Na de voorstelling is er gelegenheid tot het bezoeken van het museum onder begeleiding van een rondleider.

Word jij onze nieuwe radiocollega?

Lijkt het je leuk om in onze studio de knoppen en de schuiven te bedienen, zodat alles bij de luisteraars thuis luid en duidelijk op het radiotoestel te horen is? Voor op maandag- en vrijdagavond zijn we op zoek naar nieuwe radiocollega's. Kun je op deze avond wat tijd vrij maken? Lijkt het je leuk om bij onze omroep vrijwilligerswerk uit te voeren en mee te draaien in een enthousiast team? Stuur dan een e-mail naar info@lokaleomroepkrimpen.nl
en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.