Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2021

selecteer uit het archief

Het weer

Zondag schijnt vooral aan de kust de zon flink. Verder landinwaarts is er meer bewolking en breekt de zon af en toe even door. De matige wind komt uit het noordwesten en de temperatuur loopt op naar 18 tot lokaal 21 graden.
Maandag is het pal aan zee opnnieuw stralend zonnig. Verder landinwaarts komen er meer wolkenvelden voor en breekt de zon een stuk minder vaak door. De temperatuur loopt op tot 18 graden aan zee en tot 21 graden verder landinwaarts. Er waait een zwakke tot matige noordenwind.

Steekpartij

Bij een steekpartij in Zoetermeer zijn zaterdagavond twee jongens zwaargewond geraakt, maakt de politie zondag bekend. De slachtoffers hadden meerdere steekwonden en zijn met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft een vijftienjarige en een zestienjarige verdachte aangehouden.
De politie hield niet veel later een vijftien- en een zestienjarige verdachte aan bij twee verschillende woningen in Zoetermeer. Een zeventienjarige Zoetermeerder werd daarbij aangehouden voor belemmering en belediging.

Maatregelen Gezondheidscentrum 1/3

Het Gezondheidscentrum Krimpen heeft wegens de Corona-uitbraak haar toegangsbeleid aangepast. Omdat de reguliere zorg weer langzaam moet worden opgestart zoals ook aanbevolen door de overheid willen wij graag de onderstaande huisregels bij u onder de aandacht brengen:
1: U kunt het gebouw alleen betreden indien u een afspraak heeft bij een van de werkzame zorginstellingen.
2: Heeft u koorts en/ of luchtwegklachten als bv hoesten, niezen, keelpijn, belt u dan eerst voor overleg naar de assistente van de huisarts of andere zorginstelling.