Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2011

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Weer autoruit gesneuveld

De snelwegschutter heeft mogelijk opnieuw toegeslagen, dit keer op de snelweg A4 richting Amsterdam. Ter hoogte van Leidschendam is de achterruit van een auto gesneuveld. De politie onderzoekt of de auto is beschoten. Als dat zo is, dan zijn nu sinds begin augustus 36 auto's op de snelweg beschoten. De laatste dagen waren er ook schietincidenten op de A2 bij Maarssen en op de A29 bij de Heinenoordtunnel. Justitie heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de aanhouding van de dader.

raadslid Spijkenisse neemt ontslag

De Spijkenisser die wordt verdacht van ontucht met een 10-jarige jongen, heeft maandag zijn lidmaatschap van de gemeenteraad neergelegd. De man was naast raadslid ook leraar op een basisschool in Spijkenisse-Noord. Eind vorige week werd bekend dat de verdachte raadslid is voor de Partij van de Arbeid. Ook was hij in het verleden wethouder in Spijkenisse. De man kwam in beeld na een eerdere zedenzaak in februari van dit jaar. In juni werd hij aangehouden. Hij bleek ook kinderporno in zijn bezit te hebben.
Ravage op A1 bij Deventer

Op de snelweg A1 (Amsterdam - Enschede) ter hoogte van Deventer zijn dinsdagmiddag vier vrachtwagens tegen elkaar gereden. Bij de aanrijding zouden ook twee bestelbusjes en een personenauto zijn betrokken. Een persoon zat bekneld, meldde de ANWB dinsdag. Het ongeluk had plaats tussen Deventer-Oost en Bathmen in Overijssel. Bij knooppunt Beekbergen ter hoogte van Apeldoorn is een omleiding ingesteld voor verkeer richting het oosten. Er stond 7 kilometer file en de andere kant op 5 kilometer.

Walvis in Rotterdamse haven

Een containerschip is de Rotterdamse haven binnengevaren met op de voorsteven een dode walvis. De walvis is zeven tot acht meter lang. Vermoedelijk is het een bultrug.
De walvis is mogelijk onderweg geschept door het schip. Het beest ligt in het water bij de rederij aan de Amazonehaven. Daar wordt het kadaver tegen de kant gehouden, tot het uit het water wordt gehaald. Medewerkers van natuurmuseum Naturalis bekijken aan de hand van foto's nog of ze de walvis willen hebben. Als dat zo is, dan komen ze de walvis woensdag bergen.Benefietmiddag 17 september

In zorgcentrum Crimpenersteyn wordt zaterdag 17 september een benefietmiddag. Vanaf 15.00 ‘High Tea’ en ook een wijnproeverij, bloemstukken verkoop, een kunstveiling en een loterij met fraaie prijzen. Hoofdprijs een reischeque van € 150. De ‘High Tea’ wordt gehouden in de recreatiezaal van Crimpenersteyn van 15.00 tot 18.00 uur (Zandrak 66). De opbrengst is bestemd voor een boottocht met bedlegerige patiënten. Kosten € 25,- per persoon. Aanmelden bij Hannie Spilt: haspil@zellingen.nl of 440982.