Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2012

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Ouders komen om bij ongeluk

Een man en vrouw uit Capelle aan den IJssel zijn in de nacht van zaterdag op zondag om het leven gekomen bij een ernstig ongeluk. Vijf mensen, onder wie hun drie dochters, raakten gewond, meldt de politie. Het ongeluk gebeurde rond kwart over één op de Burgemeester van Dijklaan. Twee auto's botsten daar frontaal op elkaar. De vrouw van 38 overleed ter plekke. De 42-jarige man is naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar later. Hun drie dochters van 15, 16 en 19 jaar zijn gewond geraakt. Zij zijn met ambulances naar ziekenhuizen in de omgeving gebracht.

Ook moest de brandweer twee beknelde personen uit een auto bevrijden. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.

.

'CDA onbetrouwbaar zonder VVD'

Het 'nieuwe' CDA is niet betrouwbaar. Dat zegt de leider van de Eurofractie van de VVD Hans van Baalen tegen NU.nl. Volgens Van Baalen is het CDA naar links geschoven en zijn 'om pr-redenen' bewindspersonen en 'stabiele' Kamerleden als Ormel en Koopmans niet op de lijst gekomen. "Dat is niet betrouwbaar. Maxime Verhagen was en is wel betrouwbaar." Als voorbeeld noemt Van Baalen de recente stap van het CDA om van de langstudeerboete af te willen, een maatregel die bedacht is door het CDA zelf.

Amerikaanse bevalt van eigen kleinzoon

Een 49-jarige Amerikaanse vrouw uit Madawaska is bevallen van haar eigen kleinzoon. Ze was draagmoeder voor haar dochter, die een hartziekte heeft. Linda Sirois had haar 25-jarige dochter Angel Hebert jaren geleden voorgesteld om de draagmoeder van haar kind te worden, maar Hebert en haar echtgenoot Brian (29) gingen pas vorige zomer op het voorstel in. Dat deden ze nadat dokters Angel, die een hartziekte heeft, hadden afgeraden om zelf aan kinderen te beginnen.