Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2021

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Het weer

In het zuidoosten hangt vrijdag nog enige tijd bewolking, elders schijnt de zon in de ochtend uitbundig. De opklaringen breiden zich richting het zuidoosten uit, zodat in de middag overal de zon goed tevoorschijn zal komen. Het wordt 9 tot 11 graden met daarbij weinig wind. Vrijdagnacht koelt het bij weinig wind en nauwelijks bewolking in het binnenland af tot rond het vriespunt, maar verspreid over het land kan wel mist ontstaan. Zaterdag lost ontstane mist geleidelijk op, waarna een vrij zonnige middag volgt.

Corona in de regio

Het RIVM meldt vrijdag 442 nieuwe coronabesmettingen in onze regio. Dat zijn ongeveer evenveel besmettingen als het gemiddelde van de afgelopen zeven dagen, dat op 436 besmettingen per dag staat .Er is ten opzichte van vorige week wel een lichte stijging in het aantal besmettingen te zien.Daarnaast meldt het RIVM donderdag 16 sterfgevallen in onze regio als gevolg van het coronavirus. Zij komen uit Goeree-Overflakkee (1), Gorinchem (1), Hendrik-Ido-ambacht (1), Krimpen aan den IJssel (1), Ridderkerk (7), Rotterdam (3), Vlaardingen (1) en Zwijndrecht (1). Donderdag ging het om 6 sterfgevallen.

Maatregelen Gezondheidscentrum 1/3

Het Gezondheidscentrum Krimpen heeft wegens de Corona-uitbraak haar toegangsbeleid aangepast. Omdat de reguliere zorg weer langzaam moet worden opgestart zoals ook aanbevolen door de overheid willen wij graag de onderstaande huisregels bij u onder de aandacht brengen:
1: U kunt het gebouw alleen betreden indien u een afspraak heeft bij een van de werkzame zorginstellingen.
2: Heeft u koorts en/ of luchtwegklachten als bv hoesten, niezen, keelpijn, belt u dan eerst voor overleg naar de assistente van de huisarts of andere zorginstelling.