Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2019

selecteer uit het archief

Vier je vakantie met Synerkri

Boogschieten, waterfun, vakantiebios, creatieve -, techniek-, wetenschappelijke en natuuractiviteiten zijn allemaal onderdeel van het zomerprogramma van Synerkri! .Voor veel activiteiten is een Synerkri lidmaatschap nodig. Activiteiten waarbij dat niet nodig is, zijn Synerkri on Tour, Vakantiebios en het driedaagse evenement Vakantiedorp in de laatste week van de zomervakantie. Informatie over lid worden en over de activiteiten is terug te vinden op de website: www.synerkri.nl

Wat te doen in Streekmuseum

Elke donderdag is er ofwel een knutselactiviteit voor kinderen van 4 - 12 jaar, ofwel een kinderrondleiding. Beiden starten om 14.30 uur. Kinderen kunnen ook spelen op her erf met ouderwets speelgoed en zich verkleden als Ot en Sien. Met het Jeugdvakantiepaspoort en via Synerkri is het knutselen gratis. Andere kinderen betalen € 2,50. Knutselen is op de donderdagen: 8 augustus en 22 augustus om 14.30 uur. Kinderrondleidingen zijn op de donderdagen: 8 augustus en 15 augustus om 14.30 uur. Het museum is geopend van 14.00 - 17.00 uur.

Feestelijke heropening Krimpenerhout en Loetbos

Groenalliantie Midden-Holland heeft in de afgelopen jaren in haar gebieden geïnvesteerd en heeft haar recreatiegebieden aantrekkelijker gemaakt voor bezoekers en recreanten. De gebieden zijn nu beter te beleven, er is meer te doen en de gebieden zijn beter te zien. En dat wordt gevierd met een feestelijke heropening.Woensdag 18 september locaties: Krimpenerhout en Loetbos. Bestuurlijke openingshandeling tussen 09:30 en 13:00 uur. Activiteiten voor het publiek tussen 13:00 en 16:00 uur.