Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2017

selecteer uit het archief

Het weer

Er is woensdag veel bewolking, maar met name in het noorden breekt ook de zon soms door. Later in de middag gaat het vanuit het zuidwesten af en toe regenen. De regen breidt zich in de avond uit naar het noorden. Het wordt 20 tot 25 graden bij een matige zuidwestenwind. In de nacht is het zacht met minima rond 17 graden. Tevens is het regenachtig. Donderdag trekt de regen weg naar het oosten en klaart het op. Vooral in de middag zijn er zonnige perioden. Het wordt 20 tot 25 graden bij een matige tot krachtige, vlagerige zuidwestenwind.

Collectie Boijmans toegankelijker voor blinden

Museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam wil de collectie beter toegankelijk maken voor blinden en slechtzienden. Het museum is voor een project daartoe genomineerd voor de RAAK Stimuleringsprijs. Boijmans wil speciale rondleidingen gaan organiseren voor blinden en slechtzienden op basis van een 'multisensorische benadering van een kunstwerk'. Tijdens de rondleiding staan voelen, luisteren naar muziek, ruiken, inbeelding of fysieke beleving centraal.

Word jij onze nieuwe radiocollega?

Lijkt het je leuk om in onze studio de knoppen en de schuiven te bedienen, zodat alles bij de luisteraars thuis luid en duidelijk op het radiotoestel te horen is? Voor op maandag- en vrijdagavond zijn we op zoek naar nieuwe radiocollega's. Kun je op deze avond wat tijd vrij maken? Lijkt het je leuk om bij onze omroep vrijwilligerswerk uit te voeren en mee te draaien in een enthousiast team? Stuur dan een e-mail naar info@lokaleomroepkrimpen.nl
en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.