Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2021

selecteer uit het archief

Storing

Een stroomstoring heeft dinsdagmorgen het centrum van Rotterdam getroffen. Zo heeft het treinverkeer van en naar Rotterdam Centraal enige tijd platgelegen. De storing was rond 09:00 uur. Om 10:30 uur werd gemeld dat de storing achter de rug was.Het Erasmus MC heeft eveneens last gehad van een uitval van de stroom. Die heeft geen gevolgen voor de gezondheidszorg.De stroomstoring trof ook de Erasmusbrug. Die raakte daardoor in storing. Het autoverkeer mag inmiddels weer over de brug. De trams kunnen er nog niet overhee, meldt een woordvoerder van de RET. Ook de kaartautomaten van de RET hebben problemen door de stroomstoring.

Corona in de regio

Het RIVM meldt maandag 283 nieuwe besmettingen in de regio over de afgelopen 24 uur, ook zijn er acht personen overleden. Het aantal nieuwe besmettingen ligt 54 besmettingen lager dan zondag, toen ging het om 337 nieuwe gevallen. Zaterdag waren er 333 nieuwe besmettingen. De acht regiogenoten die overleden zijn aan de gevolgen van het coronavirus, komen uit Dordrecht, Krimpen aan den IJssel, Papendrecht, Rotterdam (1) en Schiedam (4). Daarnaast zijn er acht mensen opgenomen in het ziekenhuis, dat zijn er twee minder dan zondag.

Maatregelen Gezondheidscentrum 1/3

Het Gezondheidscentrum Krimpen heeft wegens de Corona-uitbraak haar toegangsbeleid aangepast. Omdat de reguliere zorg weer langzaam moet worden opgestart zoals ook aanbevolen door de overheid willen wij graag de onderstaande huisregels bij u onder de aandacht brengen:
1: U kunt het gebouw alleen betreden indien u een afspraak heeft bij een van de werkzame zorginstellingen.
2: Heeft u koorts en/ of luchtwegklachten als bv hoesten, niezen, keelpijn, belt u dan eerst voor overleg naar de assistente van de huisarts of andere zorginstelling.