Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2007

selecteer uit het archief

Weinig bekeuringen in Krimpen

Automobilisten in Krimpen aan den IJssel kunnen zich voorbeeldig gedragen. Dat heeft de politie donderdag gemerkt tijdens een zogeheten Blauwe Verrassing, een combinatie van intensieve verkeerscontroles en gesprekken met de bewoners.
Op verschillende plaatsen werd op snelheid en alcoholgebruik gecontroleerd, waarbij in totaal enkele honderden auto's langskwamen. Dat leverde maar één hardrijder en geen enkele drinker op.


De bewoners met wie gepraat werd, waren allemaal tevreden. De agenten konden in elk geval nog wel twintig bekeuringen uitschrijven voor niet handsfree bellen, niet dragen van de gordel en het ontbreken van papieren.Wijs op reis-folder

Voordat het internet zijn intrede deed, boekten de meeste mensen een reis via het reisbureau. Ze werden daar gewezen op eventuele gevaren verbonden aan de vakantiebestemming, de noodzaak van bepaalde injecties en meestal verkocht het bureau ook een reisverzekering. Nu een groot deel van de Nederlanders doe-het-zelver is geworden op het gebied van reisboekingen gaan veel zaken gigantisch mis. Haal dus de folder 'Wijs op reis' bij het Raadhuis, of print die uit: www.postbus51.nl.