Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2015

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Invullen belastingformulier

Zoals ieder jaar kunnen leden van alle FNV bonden een afspraak maken om hun belastingformulier en aanvragen voor toeslagen gratis te laten invullen door de daartoe opgeleide mensen. Invuladres: De Tuyter. Aanmelden vóór 3 maart 2015 bij dhr. A. Zondervan tel. 512585 van di t/m do van 17:00-19:00 uur. Niet inspreken u wordt niet terug gebeld. Verder is het mogelijk om zelf via Internet een afspraak te maken, de website is: www.afspraakmakenfnv.nl of via e-mail: fnvbskrimpen@gmail.com

Amerikaan vindt man in kofferbak

Een automobilist uit Californië heeft na een bezoek aan de wasstraat een man gevonden in zijn kofferbak. Hij hoorde bij thuiskomst geklop. Samen met zijn zoon maakte hij de auto open en ze troffen een man aan in de auto. Zij vonden het te gevaarlijk om de man direct vrij te laten en besloten de politie te bellen. Zijn vrijheid was wel van korte duur, want de politie sloeg hem in de boeien. "Hij zei erg vaak sorry en legde uit dat hij had geprobeerd te vluchten voor iemand die hij geld schuldig was".

Auto twee jaar lang zoek

Na meer dan twee jaar is de auto van een gepensioneerde dame in Duitsland weer teruggevonden. De destijds 83-jarige automobi-liste was in oktober 2012 gaan shoppen in Wiesbaden. Achteraf kon ze zich maar niet herinneren waar ze haar wagen had achtergelaten. Ook de politie slaagde er niet in het voertuig op te sporen. Pas begin afgelopen week werd in het stadsdeel Biebrich een personenwagen opgemerkt, die zonder nummerplaten op de parking van een supermarkt stond. Teruggeven kon niet meer, de eigenares was inmiddels overleden.

Metalen staaf in hoofd

Bij een tankstation in het Nieuw-Zeelandse Bay of Plenty liep zaterdagnacht een man met een metalen staaf in zijn hoofd naar binnen. De man was opvallend kalm en wilde de politie bellen. Op beelden van de bewakingscamera is te zien hoe de 23-jarige man heel rustig met de pompbediende praat. Volgens ooggetuigen werd de man met de metalen staaf geslagen en reed hij daarna op eigen houtje naar het tankstation om de politie te bellen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht, waar de staaf is verwijderd. Hij maakt het goed. De politie onderzoekt de zaak nog.

Nieuwe sponsor handbalmeiden

De Meiden D van handbalvereniging de Treffers zijn helemaal in het nieuw gestoken door Sportshop Dugout uit Krimpen aan de Lek. In deze economisch moeilijke tijden is het niet altijd makkelijk een nieuwe sponsor te vinden. Daarom zijn we ook extra blij met deze nieuwe sponsor, aldus voorzitter Willeke Galuska. Bovendien is Sportshop Dug-out niet alleen een nieuwe sponsor, maar ze zijn ook de leverancier geworden van de nieuwe clublijn van de vereniging. En op die prachtige clublijn zijn de meiden enorm trots!