Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2021

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Het weer

Het blijft vrijdag droog. De dag begint koud, afgelopen nacht heeft het op veel plaatsen licht gevroren. Het is vrij zonnig, in het zuidoosten drijven iets meer wolkenvelden over. Met het oplopen van de temperatuur ontstaan er stapelwolken. In de middag is er een mix van zon en wolken bij 9 tot 12 graden en een matige noordoostenwind. Later op de dag lossen de wolken op. In de avond is het helder. Komende nacht is landinwaarts opnieuw kans op lichte vorst. Zaterdag zal de zon opnieuw geregeld schijnen. Het blijft droog en het wordt nog een graadje zachter.

Corona in de regio

Het RIVM meldt donderdag 1107 nieuwe coronabesmettingen in de regio. Dat is veel meer dan woensdag toen er 707 nieuwe gevallen werden gemeld, maar het RIVM heeft bevestigd dat de cijfers van de GGD van woensdag niet volledig zijn vanwege een storing.In de afgelopen 24 uur is één regiogenoot uit Rotterdam overleden aan de gevolgen van het virus. Gisteren ging het nog om 6 overledenen. Volgens het RIVM zijn er 12 mensen opgenomen in het ziekenhuis.Het aantal nieuwe besmettingen per gemeente, gevolgd door het totaal aantal besmettingen sinds het begin van de coronacrisis:Krimpen aan den IJssel: 11 - 3170

Helikopter maakt voorzorgslanding

Een apache-helikopter die deze week traint boven Voorne-Putten en de Hoeksche Waard heeft donderdagochtend een voorzorgslanding moeten maken in Strijen. Het voertuig was tegen een vogel aan gevlogen; een zogeheten 'birdhit'.Defensie houdt deze week met twaalf militaire vliegtuigen en acht apache-helikopters een anti-terreuroefening in het laagvlieggebied. Het luchtruim is om die reden tijdelijk gesloten.De helikopter is na de botsing veilig geland in een weiland in Strijen

Maatregelen Gezondheidscentrum 1/3

Het Gezondheidscentrum Krimpen heeft wegens de Corona-uitbraak haar toegangsbeleid aangepast. Omdat de reguliere zorg weer langzaam moet worden opgestart zoals ook aanbevolen door de overheid willen wij graag de onderstaande huisregels bij u onder de aandacht brengen:
1: U kunt het gebouw alleen betreden indien u een afspraak heeft bij een van de werkzame zorginstellingen.
2: Heeft u koorts en/ of luchtwegklachten als bv hoesten, niezen, keelpijn, belt u dan eerst voor overleg naar de assistente van de huisarts of andere zorginstelling.