Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2017

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

ANWB verwacht drukte op wegen

Scholieren in het midden en zuiden van het land genieten komende week van de herfstvakantie en dat is vrijdag merkbaar op de wegen. De ANWB denkt dat al aan het begin van de middag sprake zal zijn van een zeer drukke spits en dat die voortduurt tot aan het begin van de avond.
Vooral op de wegen naar het zuiden en oosten van het land verwacht de verkeersorganisatie vertragingen.
De herfstvakantie duurt één week. Scholieren in de regio noord hebben een week later vrij.

Dode en zeven gewonden bij brand in flat

Bij een brand in een flat met twintig etages aan de Söderblomplaats in Rotterdam-Ommoord is een dode gevallen en zijn zeven personen gewond geraakt. Het dodelijke slachtoffer is de 62-jarige bewoner van de woning op de zevende etage waar de brand begon. De brand ontstond donderdag halverwege de avond en veroorzaakte veel rookontwikkeling.
De rook zorgde voor problemen op hoger gelegen etages. Zeven mensen kregen veel rook binnen en moesten naar het ziekenhuis.

Word jij onze nieuwe radiocollega?

Lijkt het je leuk om in onze studio de knoppen en de schuiven te bedienen, zodat alles bij de luisteraars thuis luid en duidelijk op het radiotoestel te horen is? Voor op maandag- en vrijdagavond zijn we op zoek naar nieuwe radiocollega's. Kun je op deze avond wat tijd vrij maken? Lijkt het je leuk om bij onze omroep vrijwilligerswerk uit te voeren en mee te draaien in een enthousiast team? Stuur dan een e-mail naar info@lokaleomroepkrimpen.nl
en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.