Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2018

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Feyenoord-brandblusser zet fans in vuur en vlam

Als tegenhanger van de bekende Ajax-brandblusser startte het Barendrechtse bedrijf Polmai Brandbeveiliging de verkoop van een Feyenoord-brandblusser. Nadat het bericht van de Feyenoord-blusser gisteren naar buiten werd gebracht, staat de telefoon bij het bedrijf roodgloeiend. Media, fans, vaste klanten; iedereen wil alles weten van dit originele idee. De eerste blussers zijn inmiddels verstuurd naar de kopers. Overigens zijn die ook in de Feyenoord Fanshop te koop.

Uit Blijdorp ontsnapte woestijnbuizerd gevangen

De woestijnbuizerd die eind december ontsnapte uit Diergaarde Blijdorp is terecht. De vogel werd dinsdag gevangen in Zoetermeer. De Harris's Hawk, zoals de vogelsoort officieel heet, vloog op 29 december weg tijdens de vrije vlucht-voorstelling in de Rotterdamse dierentuin. Medewerkers konden hem vangen nadat een bewoner op social media een foto zette van de woestijnbuizerd. Die zat bovenop een voliere waarin een woestijnbuizerd van de bewoonster zat.

Vrijwilligers vervoer gezocht

De Zellingen is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die affiniteit hebben met de ouder wordende mens en mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking.  Als vrijwilliger vervoer verzorgt u met de bus/auto van De Zellingen of met uw eigen auto het vervoer van cliënten van huis naar de dagactiviteiten in Capelle aan den IJssel. Zou u ook wel vrijwilliger willen worden, neem dan contact op met de Vrijwilligerscoördinator Astrid Puts via aputs@zellingen.nl of 06 30 90 42 81. 

Word jij onze nieuwe radiocollega?

Lijkt het je leuk om in onze studio de knoppen en de schuiven te bedienen, zodat alles bij de luisteraars thuis luid en duidelijk op het radiotoestel te horen is? Voor op maandag- en vrijdagavond zijn we op zoek naar nieuwe radiocollega's. Kun je op deze avond wat tijd vrij maken? Lijkt het je leuk om bij onze omroep vrijwilligerswerk uit te voeren en mee te draaien in een enthousiast team? Stuur dan een e-mail naar info@lokaleomroepkrimpen.nl
en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.