Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2021

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Het weer

Woensdagochtend is het bewolkt en valt er enige tijd lichte regen. In het noordoosten kan ook wat natte sneeuw vallen. In de loop van de ochtend trekt de neerslag weg. 's Middags breekt soms de zon af en toe door en is het droger. Het wordt daarbij 4 tot 6 graden bij een meest matige wind. In de avond en nacht koelt het in het noorden nog af tot rond het vriespunt. In het zuiden neemt de bewolking toe en volgt regen. Ook donderdag regent het flink door, in het uiterste noordoosten kan natte sneeuw vallen bij grote temperatuurverschillen tussen noord en zuid.

Actie levert al meer dan 83.000 euro op

Een crowdfundingactie – gestart door GeenStijl – voor de eigenaar van de geplunderde Primera-winkel in het centrum van Den Bosch heeft al meer dan 83.000 euro opgeleverd.
De winkel van Maaike Neuféglise werd maandagavond bij de rellen binnen een paar minuten vernield en geplunderd. Volgens de eigenaar loopt de schade in de tonnen.
Beelden van een hevig geëmotioneerde Neuféglise die haar winkel inspecteerde, raakten bij veel mensen een gevoelige snaar.

Maatregelen Gezondheidscentrum 1/3

Het Gezondheidscentrum Krimpen heeft wegens de Corona-uitbraak haar toegangsbeleid aangepast. Omdat de reguliere zorg weer langzaam moet worden opgestart zoals ook aanbevolen door de overheid willen wij graag de onderstaande huisregels bij u onder de aandacht brengen:
1: U kunt het gebouw alleen betreden indien u een afspraak heeft bij een van de werkzame zorginstellingen.
2: Heeft u koorts en/ of luchtwegklachten als bv hoesten, niezen, keelpijn, belt u dan eerst voor overleg naar de assistente van de huisarts of andere zorginstelling.