Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2021

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Het weer

Vrijdag hebben we een mix van wolkenvelden en ruimte voor de zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog en bij een overwegend matige zuidwestenwind wordt het ongeveer 7 graden. Ook in de avond is het nog droog, s’nachts neemt de kans op een bui toe, lokaal met winterse neerslag. Het kwik daalt naar -1 tot 3 graden. Zaterdagenochtend kunnen een aantal winterse buien vallen, in de namiddag en avond neemt juist in het zuidoosten de kans op winterse neerslag toe. Met 5 graden is het een stukje kouder.

Corona in de regio

585 Nieuwe besmettingen in de regio, 9 personen overleden
Volgens de laatste cijfers van het RIVM zijn er 585 personen uit deze regio in de afgelopen 24 uur positief getest op het coronavirus. Dit aantal is iets lager dan woensdag, toen er 599 nieuwe besmettingen werden gemeld. In de rest van de week lag dit aantal een stuk lager.Het aantal nieuwe coronabesmettingen in de gemeente, gevolgd door het totaal aantal besmettingen sinds het begin van de coronacrisis: Krimpen aan den IJssel: 25 - 2213

Exportrecord landbouw:95 miljard

De Nederlandse landbouwexport heeft in 2020 een nieuw record bereikt,blijkt uit onderzoek van onder meer het CBS.De land- en tuinbouwsector wist ondanks de coronacrisis voor 95,6 miljard euro aan producten te exporteren,iets meer dan een jaar eerder. Dat de land- en tuinbouwsector het niet slecht doet,komt onder meer door de
steunmaatregelen van het kabinet.Maar ook andere zaken spelen een rol.Volgens de onderzoekers heeft de keten ook goed ingespeeld op veranderingen.

Maatregelen Gezondheidscentrum 1/3

Het Gezondheidscentrum Krimpen heeft wegens de Corona-uitbraak haar toegangsbeleid aangepast. Omdat de reguliere zorg weer langzaam moet worden opgestart zoals ook aanbevolen door de overheid willen wij graag de onderstaande huisregels bij u onder de aandacht brengen:
1: U kunt het gebouw alleen betreden indien u een afspraak heeft bij een van de werkzame zorginstellingen.
2: Heeft u koorts en/ of luchtwegklachten als bv hoesten, niezen, keelpijn, belt u dan eerst voor overleg naar de assistente van de huisarts of andere zorginstelling.