Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2021

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Het weer

Donderdag is het wisselend bewolkt en vanmiddag bestaat er kans op een bui. Het is vanmiddag 8 of 9 graden. De krachtige en aan zee harde zuidwestenwind neemt in de loop van de dag in kracht af en de zware windstoten verdwijnen. Vanavond gaat het vanuit het zuiden regenen, in de loop van de nacht trekt de regen naar het oosten weg. De temperatuur daalt naar 3 graden in het oosten van de regio en 5 graden aan zee.
Vrijdag is een aardige dag met geregeld zon en blijft het droog. Bij een matige en aan zee vrij krachtige zuidwestenwind wordt het 7 graden.

Zilveren Radioster

Aan de opmars van voormalig Rijnmond-presentatrice Emmely de Wilt komt voorlopig geen einde. Vorig jaar won ze al de Marconi Award: de grootste radioprijs voor aanstormend talent. En nu maakt de Rotterdamse dj van Radio 2 kans op de Zilveren RadioSter. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste vrouwelijke radio-dj. De laatste twee jaar won Marieke Elsinga. De dj van het ochtendprogramma van Qmusic is ook dit jaar weer genomineerd. De laatste kanshebber is Annemieke Schollaardt, collega van De Wilt bij Radio 2.

Ferry's

Ferry's met passagiers uit Groot-Brittannië zijn vanaf zaterdag 01:00 uur niet meer welkom in Hoek van Holland. Dat heeft de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb besloten. Er is al weinig passagiersverkeer, maar dat stopt vanaf vrijdagnacht helemaal. Voor vrachtverkeer heeft de maatregel geen gevolgen. Aboutaleb heeft dat verzoek woensdagmiddag gekregen van de minister van Verkeer. Hij heeft de Havenmeester opdracht gegeven de regel uit te voeren. Vluchten vanuit Engeland naar Rotterdam The Hague Airport worden door de minister zelf stilgelegd.

Maatregelen Gezondheidscentrum 1/3

Het Gezondheidscentrum Krimpen heeft wegens de Corona-uitbraak haar toegangsbeleid aangepast. Omdat de reguliere zorg weer langzaam moet worden opgestart zoals ook aanbevolen door de overheid willen wij graag de onderstaande huisregels bij u onder de aandacht brengen:
1: U kunt het gebouw alleen betreden indien u een afspraak heeft bij een van de werkzame zorginstellingen.
2: Heeft u koorts en/ of luchtwegklachten als bv hoesten, niezen, keelpijn, belt u dan eerst voor overleg naar de assistente van de huisarts of andere zorginstelling.