Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2013

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Ongeval fietser/motor op de lekdijk

De politie en ambulancedienst werden dinsdag even na twaalven gealarmeerd voor een ongeval op de Lekdijk. Een motor was hier in botsing gekomen met een fietser ter hoogte van de Citroën dealer/garage Broere. Beide bestuurders werden hierna opgevangen bij de betreffende autogarage. Medewerkers van de ambulance hebben de fietser en motorrijder gecontroleerd op letsel. Er raakte niemand noemenswaardig gewond bij de aanrijding. Over de oorzaak is niets bekend.


--------------------------------------------------------------------------------


Broodje piemel

Broodjesketen Subway heeft twee medewerkers van een filiaal in het Amerikaanse Columbus op straat gezet. Eén legde zijn penis op een sandwich, de ander vroor onder werktijd zijn urine in. Een anonieme tipgever kwam de foto's op internet tegen en lichtte het weblog in. Tegenover de site ontkende de man dat hij zijn piemel tijdens het werk op een broodje heeft gelegd. "Ik zou zoiets nooit op de werkvloer doen, die foto is thuis genomen", zegt hij. "Het was gewoon een grapje." De werkgever heeft de twee per direct ontslagen.

Winterjas verraadt winkeldief

Een winkeldief die maandag dacht zijn slag te slaan in een Tilburgse supermarkt, liep al snel tegen de lamp. De man droeg ondanks de tropische hitte een winterjas, waardoor hij alle aandacht van het winkelpersoneel op zich gericht kreeg. Toen hij de supermarkt wilde verlaten, hield de beveiliging hem staande. De man reageerde echter agressief en begon wild om zich heen te slaan en te schoppen maar werd door meerdere personen overmeesterd. De buit: een fles bananencocktail van 6,99 euro. De verdachte belandde in de cel wegens diefstal met geweld.