Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2010

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Datingsite voor koppelen van maagden

De Amerikaanse datingsite YouAndMeArePure.com heeft zich toegespitst op het koppelen van maagden. Zij richt zich op mensen die nog geen seks hebben gehad voor het huwelijk, en ook niet van plan zijn dit te doen. Hierbij wordt de partner niet alleen op persoonlijkheid, lengte en haarkleur uitgezocht. In plaats daarvan speelt de 'onschuld' van een persoon de hoofdrol. Volgens de website is ieder persoon speciaal door zijn of haar karakteristieken, maar hebben maagden net dat beetje extra, waardoor er een speciale band tussen twee personen kan ontstaan.

Tienjarige inbreekster opgepakt

De bewoonster van een huis in Roermond heeft maandagavond een 10-jarig meisje uit Ede betrapt bij een inbraak in haar woning. Het meisje had daarbij sieraden uit haar woning gestolen. Toen zij wegging uit haar woning, zag ze hoe twee meisjes haar in de gaten hielden. Ze vertrouwde het niet en keerde even later op haar schreden terug. Thuis aangekomen zag ze de tuindeur openstaan en het kleinste meisje over de schutting klimmen. Ze kon het meisje tegenhouden en overdragen aan de gealarmeerde politie. De politie kon het andere meisje niet meer achterhalen.


Verrijk uw woordenschat: Swaffelen

De politie heeft maandagavond in het centrum van Rotterdam een 48-jarige swaffelaar aangehouden. De man had met zijn geslachtsdeel tegen een metrostel staan slaan. De politie een melding dat er een naakte man op het Eendrachtsplein liep. Bij aankomst van de politie op het plein vluchtte de man een metrotunnel in. Daar sprong hij over de elektriciteitsbalken waarmee de metro's worden aangedreven. Een metro werd door de man beswaffeld. Uit veiligheidsoverwegingen besloot men het metroverkeer stil te leggen. Volgens de politie was de man niet aanspreekbaar.