Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2023

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5

Kijk op het Lentefeest

Afgelopen zaterdag was het lentefeest bij Kinderboerderij Klein Boveneind. Er was van alles en nog wat te koop en te doen: Potjes beschilderen, een springkussen en een stormbaan. Maar ook konden we zien dat er schapen werden geschoren en was er van alles en nog wat te koop. Om het feest compleet te maken werd de Foodtruck van de Kinderboerderij officieel geopend. De foodtruck is geschonken door de Vriendenstichting van Klein Boveneind. Vanuit de foodtruck zullen voortaan op meerdere dagen in de week koffie, thee, limonade, tosti's en ander lekkers worden verkocht.

Hospice

Als alles meezit heeft de Krimpenerwaard medio 2024 de beschikking over een eigen hospice. De locatie is inmiddels gevonden in Bergambacht. De kans dat Hospice Krimpenerwaard er gaat komen, wordt steeds groter. De grond is er al, de financiering is goed op gang gekomen en de samenwerking met de gemeente is constructief. Nu de nadere invulling nog. “We zijn optimistisch gestemd en hopen dit jaar serieuze stappen te kunnen zetten om het project definitief van de grond te tillen, zodat het gebouw er in 2024 staat”, zegt Jan Dekker, voorzitter van Stichting Hospice Krimpenerwaard. (Bron: HetKontakt)

Nacht van gebed

Vrijdagavond 9 juni van 22.00 uur, tot zaterdagochtend 10 juni 06.00 uur, is iedereen welkom in de Rehobothkerk om mee te bidden in de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk, landelijk georganiseerd door Open Doors.
Bidden voor zusters en broeders in landen waar zij niet vrij hun geloof kunnen uiten en er zelfs gevaar door lopen, worden verjaagd, worden vervolgd, opgesloten, vernederd of hun leven niet zeker zijn.
Kom ook en bid met ons mee. Het adres van de Rehobothkerk is Landerijen 1 in Krimpen aan den IJssel.

Midzomeravondconcert

Voor de vierde keer organiseren Muziekvereniging Concordia en Stichting IJsseldijkkerkconcerten een zomeravondconcert in de tuin van de IJsseldijkkerk. Spelers van drie orkesten uit Schoonhoven, Bergambacht en Krimpen aan den IJssel vormen dit keer één groot orkest. Bariton Henk Neven zal met Concordia op teksten van Jacques Brel, delen uit het werk Quatre Chansons zingen in een arrangement van Rob Goorhuis. De muzikale leiding is in handen van dirigent Mark van Mil. Het concert is gratis toegankelijk en vangt om 20:30 u aan. U hoeft zich er niet voor aan te melden.