Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2013

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Het weer

Terwijl in het zuidoosten de zon flink schijnt, heeft de rest van het land te maken met bewolking en een enkele keer motregen. De wolken breiden langzaam zuidwaarts uit. Onder de bewolking is het vrijdagmiddag 17 of 18 graden, in Limburg in de zon 21 graden. De wind is noordelijk en zwak tot matig. Komende nacht is het wisselend bewolkt met nevel en lokaal mist. zaterdagochtend zijn er nog veel wolken waarna 's middags de zon geregeld schijnt. Het wordt 20 tot 23 graden. Zondag komen er weer meer wolken.

Waarschuwing voor omhelzen van onbekenden

Mensen moeten zich op straat niet laten omhelzen door onbekenden als dank voor een kleinigheid. Ook handenschudden of een knuffel is verdacht. Vooral ouderen moeten oppassen als ze op die manier bejegend worden door zogenaamd dankbare mensen, die vaak van Oost-Europese afkomst zijn. Daarvoor waarschuwt de politie, nadat woensdag op zeker drie plaatsen in het land mensen het slachtoffer zijn geworden van dergelijke praktijken. De 'knuffelaars' zien namelijk kans om tijdens de omhelzing sieraden en portemonnees te stelen.

Werkzaamheden Nieuwe Tiendweg 1/2

Ma. 1 juli is er gestart met de uitvoering van het herstratings-en rioleringsplan voor de Nwe.Tiendweg, het gedeelte tussen de Moderato en Olympiade. Eerst wordt de aanleg van de rotonde ter vervanging van het huidige kruispunt uitgevoerd. Gedurende de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer over de Nieuwe Tiendweg mogelijk. Er zijn omleidingsroutes ingesteld voor al het verkeer. Deze zijn met borden aangegeven. De bussen rijden tijdens de hele uitvoeringsperiode via de de Sportsingel en Olympiade.
De werkzaamheden duren t/m 6 september.

Sparen in de zomer!1/2

In de vakantie is er weer tijd om stempels te sparen voor de MuseActie. Als de stempelkaart vol is kun je uit tien prachtige etsen kiezen. Bij een bezoek aan een van de musea ontvangt je een stempel. Als alle vier de musea zijn bezocht, ontvang je tegen inlevering van een volle stempelkaart, een prachtige ets. Op Facebook zijn alle etsen te bewonderen. Deelnemers zijn het Streekmuseum Krimpenerwaard, het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven, het museum Bisdom van Vliet en het poldermuseum Gemaal de Hooge Boezem, beide in Haastrecht.