Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2020

selecteer uit het archief

Het weer

Het is woensdag bewolkt en met name in het midden en zuiden van het land valt vandaag lange tijd (mot)regen. De temperatuur kan hierdoor niet verder oplopen dan een graad of 16. In de middag kunnen in het noorden nog enkele opklaringen zijn, dan loopt de temperatuur verder op naar 18 graden. Woensdagavond is er kortdurend een drogere periode, maar dit houdt niet lang stand. In de nacht gaat het vanuit het westen opnieuw regenen. Donderdag is het weer een regenachtige dag met maxima tussen de 15 en 23 graden.

Klachten over coronavouchers'

Bij rechtsbijstandverzekeraars zijn al duizenden klachten binnengekomen over de wijze waarop de reisbranche geannuleerde vakantiereizen compenseert, meldt het AD.
Als een reis vanwege de uitbraak van het coronavirus niet kan doorgaan, geven veel reisorganisaties de gedupeerde klanten een voucher. Die waardebon kunnen ze gebruiken voor een latere reis. Maar vaak willen mensen hun geld terug. Reisorganisaties zeggen dat ze niet iedereen meteen kunnen terugbetalen, omdat ze dan failliet dreigen te gaan.

Maatregelen Gezondheidscentrum 1/3

Het Gezondheidscentrum Krimpen heeft wegens de Corona-uitbraak haar toegangsbeleid aangepast. Omdat de reguliere zorg weer langzaam moet worden opgestart zoals ook aanbevolen door de overheid willen wij graag de onderstaande huisregels bij u onder de aandacht brengen:
1: U kunt het gebouw alleen betreden indien u een afspraak heeft bij een van de werkzame zorginstellingen.
2: Heeft u koorts en/ of luchtwegklachten als bv hoesten, niezen, keelpijn, belt u dan eerst voor overleg naar de assistente van de huisarts of andere zorginstelling.