Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2020

selecteer uit het archief

Het weer

Vrijdag wisselen uitgestrekte wolkenvelden en enkele opklaringen elkaar in eerste instantie af. Vooral landinwaarts valt vanmiddag een enkele bui. Later in de middag klaart het vanuit het westen geleidelijk op steeds meer plaatsen op en wordt het 18 tot 22 graden. Vrijdagavond neemt met vanuit het (noord)westen de bewolking geleidelijk toe en in de nacht gaat het vanuit het westen regenen. Het weekend verloopt wisselvallig met vrij veel bewolking, slechts af en toe zon en geregeld wat regen. Het word bij een stevige zuidwestelijke wind 18 tot 22 graden.

Zingen, schreeuwen en brullen nu verboden

Het is nu officieel verboden om in het openbaar te zingen, schreeuwen of brullen. Zo staat het namelijk, op aanwijzing van minister Grapperhaus, in de noodverordening van alle regio's. "Dus ook in de onze", zegt de Dordtse burgemeester Wouter Kolff als voorzitter van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. Er is één uitzondering wat betreft zingen; in de kerk mag het wel: "Het is in de grondwet vastgelegd dat mensen hun geloof mogen belijden." Zang hoort daar bij, zo oordeelde de minister.

Maatregelen Gezondheidscentrum 1/3

Het Gezondheidscentrum Krimpen heeft wegens de Corona-uitbraak haar toegangsbeleid aangepast. Omdat de reguliere zorg weer langzaam moet worden opgestart zoals ook aanbevolen door de overheid willen wij graag de onderstaande huisregels bij u onder de aandacht brengen:
1: U kunt het gebouw alleen betreden indien u een afspraak heeft bij een van de werkzame zorginstellingen.
2: Heeft u koorts en/ of luchtwegklachten als bv hoesten, niezen, keelpijn, belt u dan eerst voor overleg naar de assistente van de huisarts of andere zorginstelling.