Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Kabelkrant 18 juni 2024

Dinsdag 18 juni 2024 e.v.

De kabelkrant van de Lokale Omroep Krimpen wordt niet meer uitgezonden via het kabelnet in Krimpen aan den IJssel en is alleen nog te bekijken via de website.
Nieuws en/of berichten kunt u sturen per e-mail naar info@lokaleomroepkrimpen.nl of
LOK, red. kabelkrant, Nachtegaalstraat 8, 2922 VL Krimpen a/d IJssel. www.lokaleomroepkrimpen.nl.

Direct kabelkrant nieuws lezen of nieuws van vorige dagen: www.lokaleomroepkrimpen.nl/kabelkrant.

Samensmelting

Drie lokale media gaan vanaf nu samen verder on- der één naam: CKZ Vandaag. De redacties van Dagblad Vandaag (Capelle Vandaag, Krimpen Van- daag en Zuidplas Vandaag), Radio Capelle en de Lokale Omroep Krimpen hebben besloten om de krachten te bundelen. Het nieuwe nieuwsmerk komt er omdat in heel Nederland de lokale omroepen op- gaan in streekomroepen. In onze regio moeten de omroepen uit Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel en Zuidplas één omroep vormen. Voorlopig gebeurt dat alleen online, want Radio Capelle en de LOK blijven zelfstandig uitzenden.

Het weer.

Vanwege een gebrek aan kabelkrantmedewerkers kan deze pagina niet meer dagelijks worden bijgewerkt. Kijk voor een actueel weerbericht voor onze regio op www.rijnmond.nl/weer

Ondergrondse afvalcontainers

Regelmatig komt het voor dat de ondergrondse afvalcontainers voor PMD en voor papier blokkeren of vol zitten. Om dit te voorkomen zou het prettig zijn als iedereen er rekening mee houdt dat een PMD-zak niet te vol mag zitten (en er zeker geen bouwafval in dumpen zoals deze redacteur laatst een keer constateerde). Ook de ondergrondse papierbakken worden nogal eens gevuld met niet klein gemaakte dozen. Als je een doos eerst even klein maakt, bij voorbeeld met een stanley-mes, past er veel meer in zo'n ondergrondse bak. Bespaart ook ergernis bij je mede buurtbewoners!

Kabelkrant gaat stoppen

Eind deze maand stopt Caiway met het doorgeven van het analoge kanaal, waardoor ook de uitzendingen van de kabelkrant zullen stoppen. Uiteraard kunt u nog wel kennisnemen van het welvaren in Krimpen aan den IJssel via de website www.lokaleomroepkrimpen.nl. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om een nieuw format te geven aan de uitzendingen van de lokale omroep, dit in samenwerking met Capelle aan den IJssel en Zuidplas. Mocht hier meer over te melden voor het sluiten van de kabelkrant, dan zullen wij dit hier uiteraard vermelden.

Verkeershinder A12

Van 2 juni tot 1 juli is er groot onderhoud uit aan de snelweg A12 Den Haag richting Utrecht van Moordrecht tot knooppunt Oudenrijn. Rijkswater-staat gaat onder andere het asfalt op de weg vervangen. Op 11 doordeweekse dagen zijn 2 van de 4 rijstroken van Nieuwerbrug tot aan De Meern niet beschikbaar. Ook wordt de A12 10 nachten en vier weekenden geheel in deze rijrichting afgeslo-ten. Weggebruikers moeten rekening houden met grote verkeershinder en fors extra reistijd die kan oplopen tot meer dan een uur. Rijkswaterstaat roept weggebruikers op om niet in de file aan te sluiten.

RADIO-UITZENDINGEN LOK (ma/di)

Maandag
10.00 - 12.00: Kijk op Krimpen (herhaling)
19.00 – 20.00: Dat ons loflied vrolijk…
20.00 – 21.00: Kunst en cultuur
21.00 – 22.00: Blues and More Radio
23.00 - 24.00: De Late Avond
Dinsdag
18.00 - 19.00: Heerlijk Hollands
19.00 – 21.00: Molukse uurtjes
23.00 - 24.00: De Late Avond

Lokale Omroep Krimpen

Naast deze kabelkrant produceert de Lokale Omroep Krimpen (LOK) dagelijks ook radiouitzendingen.
LOK-Radio is te ontvangen via:
- Kabel93.1 MHzin stereo met RDS
- Ether106.0 MHzin stereo met RDS
Heeft u berichten, stuur deze naar:
LOK, p/a Nachtegaalstraat 8, 2922 VL Krimpen a/d IJssel.
E-mail: info@lokaleomroepkrimpen.nl,
Info: www.lokaleomroepkrimpen.nl.
Programmaoverzicht op de website.