Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

Gastenboek Bekijken

Hier kunt u wat achterlaten in ons gastenboek en kijken wat er in het gastenboek geschreven is.

Nora

13 december 2019

Deze meid, nu te gast van negen tot tien, heeft smaak😂😂😂 leuk Ed jij vanavond te gast bij LOK.. 👌

adriane

8 maart 2019

hoi de website is super leuk

groetjes adriane

Danny van Strien

14 december 2018

Mooi gastenboek en website succes
Youtube Danny van strien
www.dannyvanstrien.jimdo.com

Patrick Kroon

1 november 2018

Dick,bedankt voor het interview.Succes met je uitzendingen ! proost ! en ik zit nu aan een heerlijk biertje van brouwerij Gebroeders Roodbaard Brouwerij. Uit Steenbergen Noord-Brabant.

Ton Hettema

21 maart 2017

n.a.v. column Moniek Methorst

Wat een grappige stijl heb je toch, Moniek. Alsof je steeds halverwege de zin een hoek omslaat, een steegje in, dat weer op een andere straat uitkomt. Toch lijdt je boodschap er niet onder en brengt deze stijl het gevoel van de verkniptheid van onze maatschappij en de kortzichtige denkwijze van de mensen die ons met hun omleiding het moeras insturen,tastbaar over.
Blijkbaar doorzie je de vastgeroeste sporen van de gewoontemens die denkt in clichés en daarom steeds weer in dezelfde doolhoven verstrikt raakt. Prachtig gedaan.

Hugo Boudesteijn

17 november 2016

Hans,
Met 'Jazz op de maandagavond' een fraaie reeks aan het neer zetten met steeds meer nationaal bekende artiesten (Robin 'Slim' van Roon (bluesharp), Kees Dusink (Award beste bluesgitarist Dutch Blues Foundation) , Louk Boudesteijn (trombone/arrangeur/componist New Rotterdam Jazz Orchestra) ea. Daarnaast ook collega radio -presentatoren uit den lande, zoals Frits Krieg (WOS), Nico Bravenboer (Bluezy, RTV Ridderkerk), maar ook een Hans Zirkzee bijvoorbeeld. Met zijn boek Jazz in Rotterdam was hij goed voor 3 zeer onderhoudende uitzendingen..(en nog is hij niet klaar...sterker nog ..er kwamen luisteraars naar de Tuyter om de man zelf te ontmoeten..mooi!) Hartverwarmend dat al deze giganten op maandagavond de weg naar de Nachtegaalstraat weten te vinden... Keep up the good spirit! Piano is gestemd, dus ook semi akoestische optredens behoren tot de mogelijkheid. Muzikale groet, Hugo

Oscar Mauer

3 oktober 2016

Vanavond vanaf 19:30 word ik geïnterviewd over het IJskes-Koogerproject in het programma 'Dat ons loflied vrolijk rijze' hier op LOK-radio. Zinin!
https://www.facebook.com/odemuzic/

Andre van Zijdveld

22 december 2014

Maandagavond 22/12/14 20.04

Mijn lieve dochter zitten nu in de uitzending en wil heel sterkte en succes wensen. Natuurlijk ook voor mijn papa en mama.
Dikke kussen
Andre van Zijdveld

hans bernhard

2 februari 2014

Beste Aart van der Wal, 2 bekenden van mij gehoord in je uitzending vandaag! WILLY BOSKOVSKY, de dirigent in de jaren 60 van de WIENER tijdens de nieuwjaarsconcerten vanuit Wenen, met koffie en een oliebol nog in de hand! En Andre Previn, hij heeft zich eind jaren 50 ook op het pad der JAZZ begeven op het label CONTEMPORARY met o.a. gitarist Barney Kessel....

Hugo Boudestijn

18 januari 2014

Beste Hans (Bernhard),

Goed om te zien hoe je culturele/muzikale initiatieven in Krimpen (and beyond) oppakt en daar ook mee aan de slag gaat. Meedenkt met de betreffende organisatie/ideetjes deelt/spart en dat alles met de (achtergrond-)gedachte 'Krimpen in de vaart der.....'
Groot goed hedentendage!

We'll meet again & keep up the good spirit!!!!

Dank,
Hugo Boudesteijn
Stg Krimpvrij

22 feb as Crimpen Blues/Tuyter - Dave Chavez/Robin van Roon & The Twelve Bar Blues Band. Info stgkrimpvrij@hotmail.com

Ben de Klerk

26 december 2013

We hebben genoten van de video-opname van de koren in de Ark
Dank aan de meewerkenden, het kinderkoor zingt leuk ook al is de groep niet groot ze laten zich goed horen.

Gerald Tobben

4 november 2013

Beste Ronald,

Wij zijn het niet met je eens hoor! Wij luisteren al
jaren naar die zender en alleen maar leuke programma's! Luisteren altijd elke seconde van de dag. Heb ook niet veel te doen verder, maar dat terzijde ;-)

Gerald Tobben
Putten

Ronald

10 augustus 2013

Hallo
Jullie zijn een goede lokale omroep.
Want...vandaag voor de laatste keer geluisterd naar
RTV-Utrecht. En die programma's van Edwin Meerman (93.1nl,
Muziekmuseum en Gouden Weekend) zijn niet leuk en beginnen te vervelen. Ik ben gelukkige niet de enige die daar zo over denkt.

Jullie draaien nog verrassende muziek en jullie tonen respect voor de luisteraars.

bert.van.slooten

4 mei 2013

Leuk gesprek met Elly van der Klauw

Janny Kok

18 april 2013

EXPOSITIE TEKENINGEN ELS MOLENAAR-GAZAN

Beeldend kunstenares Els Molenaar-Gazan wil van de expositie van haar tekeningen van kinderen, die in Nazi-Duitse concentratiekampen om het leven kwamen, een traditie maken. Ze is na de vorige expositie in expositieruimte, galerie en atelier aan de Zaag 55 in Krimpen aan de Lek door blijven tekenen. “Dat doe ik in de gedachte ‘ik leef, jullie niet meer’ en probeer ze in mijn tekeningen weer tot leven te brengen”, zegt ze. Het resultaat daarvan is op zaterdag 4 en zondag 5 mei a.s.van 11.00 tot 17.00 uur te zien aan de Zaag 55 in Krimpen aan de Lek.

Els Molenaar-Gazan heeft de tekeningen van foto’s gemaakt die in het boek “In Memoriam: gedeporteerde en vermoorde Joodse, Roma en Sinti kinderen 1942 – 1945” staan van de auteur Guus Luijters. Ze begint portretten pas uit te werken als ze zich op een of andere manier voelt aangesproken door bepaalde kinderen. “Ze hoeven me niet als het ware aan te kijken. Ik maak ook tekeningen ‘en profile’ van ze”.

In de expositieruimte zal ook een soort gebedsrol met haar tekeningen komen te staan. Deze is gemaakt als een soort ‘kleine expositie’ die zondermeer op reis kan worden meegenomen naar mogelijke expositieruimten. De gebedsrol met tekeningen van kinderen zal ondermeer in het Gemeentehuis in Krimpen aan den IJssel te zien zijn.

Els Molenaar-Gazan laat zich niet vastpinnen op een kunstuiting. Ze is van oorsprong professioneel danseres die zich jaren geleden heeft omgeschoold tot beeldend kunstenares. Ze maakt driedimensionale kunst – met name bronzen beelden – schilderijen en wandkleden. Dat laatste doet ze om haar eigen levensverhaal te illustreren.
Dansen en bewegen doet ze nog altijd. Onder haar bewegende handen vormt zich iets dat geïnspireerd wordt door de emotie van een moment, een situatie of een periode in iemands leven. Dat alles kan tot steun, troost of inspiratie dienen.


Noot voor de redactie: Meer weten over het veelzijdige werk van Els Molenaar-Gazan? Ga naar www.bronsinbeweging.nl , mail naar els@bronsinbeweging.nl of bel naar 0180-513121.

Het atelier van Leo Jongenotter aan de Zaag 55 in Krimpen aan de Lek is te bereiken onder telefoonnummer 0180-552824 of 06-2256649.