Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

LOK-schijf

De LOK-schijf is de LOK tip van de week.

Wonderful time (Krystl)

De LOK schijf van 9 december 2017

De LOKSCHIJF van 9 december 2017 is Wonderful Time  - Krystl. Jarenlang droomde zangeres Krystl (Krystl Pullens, Santpoort-Noord, 2 juli 1983) ervan om een eigen kerstliedje uit te brengen en dit jaar maakt ze haar droom eindelijk waar. Op 16 november lanceerde ze haar kerstdebuut met single ‘Wonderful Time’. Ze schreef de track afgelopen zomer samen met het songwriter/producers duo Tjeerd Bomhof (Voicst, Dazzled Kid) en Mathias Janmaat (Bombay). De zangeres werkte al eerder samen met Tjeerd en Mathias voor haar singles ‘Home’ en ‘Circles’; voor de laatste song ontving ze een Buma Award.

“Het idee om een kersttrack uit te brengen stond stiekem al lang op mijn bucketlist,” vertelt Krystl. “‘Wonderful Time’ is een uptempo popliedje in mijn eigen stijl, maar dan helemaal volgestopt met toeters, kerstbellen en zelfs een Mariah Carey-achtige uithaal! Normaal doe ik dat soort dingen niet zo snel, maar bij een kerstnummer mag het wel een beetje over de top zijn.”

Onlangs startte Krystl Krystl_-_Wonderful_Time het nieuwe trio The BlueBirds, samen met zangeressen Elske DeWall en Rachèl Louise. In oktober deed het trio een uitverkochte theatertour en afgelopen week verkochten ze hun show in de grote zaal van Paradiso in korte tijd uit. Krystl bracht vanaf 2010 twee albums met de succesvolle singles ‘Golden Days’, ‘Bottles’, ‘Fool For You’ en ‘Circles’ uit en won een Edison.En nu dus kan ze ook de LOKSCHIJF van haar bucketlist schrappen.

De LOK schijf wordt iedere zaterdag bekend gemaakt in in Kijk op Krimpen rond 11:00 uur en is onder andere te horen in Happy Hour en Decennium Dick.

De laatste 10 LOK-schijven

Amy (Jett Rebel)

17 maart 2018

Be together (Bernd Loorbach Remix) (Major Lazer ft. Wild Belle)

10 maart 2018

Outlaw in 'em (Waylon)

3 maart 2018

Little Riddle (Kita Menari)

24 februari 2018

The Middle (Zedd, Maren Morris & Grey)

17 februari 2018

Say Something (Justin Timberlake ft Chris Staple)

10 februari 2018

Bloom (The Paper Kites)

3 februari 2018

Sick boy (The Chainsmokers)

27 januari 2018

El bano ft bad bunny (Enrique Iglesias)

20 januari 2018

Seven sticks of dynamite (Awolnation)

13 januari 2018