Deze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie: lees ons cookie-beleid of verberg deze melding. ×

kabelkrant archief 2018

selecteer uit het archief
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Het weer

Plaatselijk komen mistbanken voor. Verder is er vrij veel bewolking, maar de zon breekt vrijdagochtend ook enige tijd door. In de loop van de middag kan in het westen weer wat motregen vallen. Het wordt 8 tot 10 graden bij een matige wind uit het zuiden of zuidwesten. Het weekend verloopt wisselvallig. Er zijn vaak wolken, soms is er zon en er valt vooral op zondag ook wat regen. De maxima liggen tussen 9 en 12 graden. Zaterdag is de wind zuidelijk, zondag waait de wind uit het westen.

Lentemarkt in het Streekmuseum

Op zaterdag 24 maart van 10.00 tot 16.00 uur organiseert het Streekmuseum Krimpenerwaard weer een gezellige Lentemarkt. Op het authentieke boerenerf, in het museum en in alle bijgebouwen staan, weer vele kramen. Van groen tot brocante, van sieraden tot wenskaarten, van vintage artikelen tot tassen, het aanbod is groot en de sfeer lenteachtig. Kinderen kunnen aanschuiven bij de (gratis) knutselworkshop, zodat ouders en grootouders rustig kunnen rondkijken en snuffelen.

Word jij onze nieuwe radiocollega?

Lijkt het je leuk om in onze studio de knoppen en de schuiven te bedienen, zodat alles bij de luisteraars thuis luid en duidelijk op het radiotoestel te horen is? Voor op maandag- en vrijdagavond zijn we op zoek naar nieuwe radiocollega's. Kun je op deze avond wat tijd vrij maken? Lijkt het je leuk om bij onze omroep vrijwilligerswerk uit te voeren en mee te draaien in een enthousiast team? Stuur dan een e-mail naar info@lokaleomroepkrimpen.nl
en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.